Åkesson snackar fikonspråk

kukluxklan

Det var en märklig upplevelse att läsa Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet.  Jimmie snackar fikonspråk värdigt det etablissemang han så ädelt föraktar i vanliga fall. Eller vad sägs om ord som paradox, monokulturell, postmoderna eller oikofoba. Åtminstone det sista ordet skrattar vi högt åt på Röda Lund.

Men nu handlar inte det här om att håna Jimmies bristande känsla för språk utan på det öppna sätt han hetsar mot muslimer. Shit alltså, vad allt ska skyllas på muslimerna, han är fan inte klok i huvudet. Rasistjävel!

Sen får vi reda på att Jimmie far med lögner, inte mindre än 10 fel, enligt en artikel i Aftonbladet. SD ljuger helt enkelt rakt ut i jakten på röster, men att tala sanning har ju aldrig varit populisternas starka sida.

Röda Lund känner minst sagt obehagliga krypningar längs med ryggraden och slår tillbaka med en rak vänster. Mot Sverigedemokraternas bullshit ställer vi internationell klassolidaritet!

Annonser

2 reaktioner på ”Åkesson snackar fikonspråk

  1. Kanske lite onödigt att falla i samma fälla som de etablerade medierna och kalla de man inte gillar ”populister”. Ungefär lika begripligt och klargörande som att kalla någon ”extremist”. Det vill säga inte alls.

    Något som är lite märkligt att ingen tar upp är brunskjortornas eviga ältande om den muselmanska invasionen – men av de 400 – 500 000 som invandrat till Sverige är det bara 100 000 som är aktiva muslimer. Resten är lika muslimska som jag och du är kristen.

    När de Bevara Sverige Svenskt var i farten var det samma märkliga statistik. Då hälften av deras utländska horder bestod av — finnar! Som numera ”bara” är en tredjedel. Men fyller man på med danskar och norrmän så är det hälften av ”invandringen”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s