Till er som vägrar ta skit

Att vara revolutionär är idag ett måste för alla oss som drabbas av moderaternas och de rikas skitsamhälle. Vi som har morsor och farsor som tvingas slita häcken av sig för en skitlön, har inget annat alternativ än att göra motstånd och jobba på att miljonärerna och företagsägarna tas ifrån sin makt och sina rikedomar. Vi som jobbar, är arbetslösa eller går i skolan måste organisera oss för ett samhälle där det är vi som styr över vad som ska studeras, produceras och satsas på. Vi måste inse att det är bara vi själva som kan ändra på sakernas tillstånd. Ingen kommer att göra det åt oss. De har förstört vår miljö med sin utsugning av jorden och arbetare. De har snott åt sig miljarder som vi och våra föräldrar skapat genom åratal av slit. De har fått oss att tro att du bara är något värd om du har dyra kläder eller senaste mobilen. På TV ser vi artister som springer runt som julgranar med bling-bling i videos med kvinnor som bara är med för att visa upp sina kroppar. Ärligt? Vad är det för trams?

Läs om MARXISMEN, som kan nyttjas för att genomskåda borgarnas propaganda och ideologi och som kan bli ett redskap för dig att förstå samhället och historien samt bidra till att förändra världen.

SOCIALISTISKA PARTIET är ett revolutionärt socialistiskt parti som organiserar arbetare och ungdomar mot borgare, sexister och rasister. Vi tillhör rörelsen Fjärde Internationalen som organiserar revolutionärer över hela världen.

Ninjakvinna
Övning ger färdighet

En reaktion på ”Till er som vägrar ta skit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s