Rada upp dom jävlarna

Dagens filmtips
Klicka på bilden för dagens filmtips

Sydsvenskan skriver om Hemlösa kvinnor i kläm mellan blocken:

Allt var förberett. Det fanns pengar, fastigheter, personal – och en behandlingsplan. Ändå slutade satsningen i intet. (…)
Socialnämnden har länge förberett ett boende för hemlösa kvinnor. Boendet skulle dels fungera som ett skydd för kvinnorna, dels innebära att man frigör platser på Stadsmissionen som periodvis är fullbelagd. (…)
Inflyttning beräknades kunna ske i oktober 2009 i två fastigheter på Malin Gyllenkroks väg. Husen tillhör Lundafastigheter och står nu tomma.

Även Skånskan tar upp det: Husen står tomma medan hemlösa fryser

Man blir ju bara så jävla förbannad på dessa idioter till politiker. Denna politiska klass som i de flesta fallen kommer från medel- och överklass och inte är i närheten att dela den verklighet som de flesta av landets invånare lever i. Nu ska dom låta ännu en lokal stå tom i Lund och skiter således totalt i om någon får ligga i en trapp eller gå runt i stan på nätterna för att inte frysa ihjäl.

Lunds politiker – och det gäller fantamaj vänstern också – borde byta plats för en natt med vår stads hemlösa. Då blir det ingen latte på morgonen, ingen DN till gröten, ingen 100 kronors lunch på nån restaurang, inga styrelsearvoden, sköna fåtöljer och spa på helgen.
De hemlösa borde stänga ner hela stadshuset till nästa gång och ockupera skiten. Jag vet 50 pers som garanterat kommer att dyka upp för att hjälpa till. För i den här stan har vi en stolt tradition av att ta saker i egna händer, och det hade kunnat funka skitbra, om inte politiker-packet svinat så mycket med våra skattemedel och sparkat på de som försöker och behöver hjälp.

Varför är det angeläget med ett särskilt boende för kvinnor?
– Kvinnorna i den här situationen är extra utsatta, de blir våldtagna, slagna och rånade, säger Gertrud Anljung, ordförande i Hemlösas förening.

En fet jävla lusing är vad politikerna borde ha. En gammal hederlig:
–         Där är hon! Ta den jävelen!
Och två pers håller fast valfritt politikersvin och så drar vi lott bland våra hemlösa om vem som får dunka till först.
Hjälper inte det får vi väl göra som fransmännen och kidnappa dom tills de kommer på bättre tankar.

Annars finns en annan metod: Kör över politikerna och ockupera allt som behövs – och nästa val kan vi väl alla enas om att ge fan i att rösta på packet?

Är du hemlös och vill komma i kontakt med eller be om hjälp av Ockupationsrörelsen, gå då in på ockupantscenen.se eller mejla oss direkt på Röda Lund: lund@socialistiskapartiet.se.

Lyssna å lär – bli en revolutionär!

Röda Malmö: Det behövs ett nytt arbetareparti
Röda Göinge: Socialdemokraterna har kongress
Svenssson: Vänsterpartiets misslyckande och arbetarrörelsens reorganisering
LOKE: Kapitalism = ojämlikhet 2.0
GP: Protester kan ge resultat

Annonser

8 reaktioner på ”Rada upp dom jävlarna

  1. Vad vi behöver är att folk står upp för vem dom är. Att folk får lite självförtroende och vägrar ta skit. Det är dags att tala ur skägget och ge fan i att hymla. Om någon vill ge en borgarbracka på käften klagar inte jag. Det våld som dom rika bedriver är inte precis en piss i Nilen mot lite käftsmällar.

    Sweet att du fick promota din sajt, btw. Demokrati är bra. Men om man inte har en klassanalys och kan identifiera systemets mekanismer kommer man inte långt. Vem har makten, och varför? Det är frågan vi måste ställa.

  2. Problemet är ju att våra motståndare har makten över orden i de flesta fall. De allra flesta kan inte förstå termen ”borgarvåld”. ”Men vaddå, moderaterna är aldrig ute och spöar folk!”. Ungefär så resonerar de, och de kan inte för sitt liv koppla samman termen ”våld” i en kontext utan att det förekommit rallarsvingar.

  3. Flertalet av ovanstående inlägg förordar våld.
    Svårt att vara konstruktiva, alltså.

    Tror dom verkligen att man löser ex.vis hemlösas problem genom att ge politiker och borgare ”på käften” alternativ ”spö”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s