Socialistiska partiet – För dig som vill mobba en SD:are

Klicka för bilden för att se Eriks gamla polare och partikamrater
Klicka på bilden för att se Eriks gamla likar och partikamrater

”Jag behandlas schysst”, säger f.d. skinnskallen* Erik Almqvist till Sydsvenskan idag. Han pratar om hur han upplever klimatet i fullmäktige, och tydligen är det rätt soft för en gammal skinnbula att byta ut bombarjackan mot en kavaj och sina dräng-fulla nazi-polare till sherry-sippande borgare. Vi vet sen innan att vissa vänsterpartister är hjon som inte har något emot att pola med en gammal skinhead och hetsa mot unga socialister, så nu fick vi det svart på vitt.

Om ni vill att skinnskalle-Erik ska behandlas oschysst kan ni se till så att en revolutionär från SP hamnar i fullmäktige nästa val. Betydligt bättre än en kappvändare som istället för att skrika på borgare och skinnbulor skriker på ungdomar som protesterar mot nedskärningar. SP-Lund levererar härmed följande valfläsk: Om ni väljer oss lovar vi att se till så att Sydsvenskan nästa mandatperiod kommer intervjua en fullmäktigeledamot om mobbingen han fått utstå.

Röda Lunds opinionsundersökning om SD är nu färdig. Den visar – föga överraskande – att SD är följande:

Onda 9%
Troll 23%
Idioter 49%
Hycklare 19%

* Vi vill härmed uppmärksamma att alla skinheads inte är nazister. Skinhead-kulturen härstammar från Jamaica, och brittisk arbetarklass-kultur, och hade från början inget med nazism att göra.

5 reaktioner på ”Socialistiska partiet – För dig som vill mobba en SD:are

 1. Är ni på riktigt? Vad har en bild från 1986 och fyllon från 1987 med ett parti som bildades 1988 att göra? Hur får ni ihop er världsbild? Hur förklarar ni att 13 % av SD:s kandidater förra valet var invandrare och det finns såväl iranier som indier i partiet? Varför påstår ni att Almqvist är ett gammalt skinhead?

 2. Lägg ägg. SD hette Sverigepartiet tidigare. Försök inte mörka, trams-gubbe. Erik var skinbula tidigare. Det finns en tydlig tråd mellan nazirörelsen och BSS/Sverigepartiet och SD. Det vet varenda en som varit med ett tag. Vi säger inte att SD är nazister idag. Vi säger bara att dom är pack – iranier eller ej – som småfolket i det här landet inte har ett skit att hämta hos. För vad ska en låginkomstagare med högern till? Vem tjänar på att ni utmålar invandrade kamrater som ett problem? Bara dom som skiter i vilket. Bara makten. Samma makt som ni vill bli en del av. Här kammar du noll. Vi låginkomsttagare får inte högre lön eller bättre arbetsvillkor för att ni snackar mumbojumbo.

 3. Jaha, Erik var skinnbula under sin tid i LUF då eller? Kan du inte förklara för judarna inom SD att de är medlemmar i ett gammalt nazistiskt parti?

  ”Ni” skriver du. Jag är inte medlem i SD eller ngt annat parti. Däremot förstår jag inte poängen att angripa motståndare på ett så löjeväckande vis som du gör. Läs deras partiprogram och angrip punkter i det istället!

  Du får väl fortsätta jobba för ett islamiskt Sverige då. Antar att du bosatt dig i Rosengård i enlighet med din övertygelse. Du kanske rentav var med och ”reclaimade” Rosengård. Lokalbefolkningen gillade ju uppenbarligen inte sådana som försökte det. Allvarligt talat förstår jag inte varför socialister så ivrigt försvarar folk som har koranen och haditerna som sitt rättesnöre. Bibeltrogna har väl aldrig stått högt i kurs hos er?

  Är föresten ditt Socialistiska partiet detsamma som 1939 tog ställning för Nazityskland i andra världskriget? Jag måste säga att jag är osäker på svaret. Många socialistiska partier ägnar ju mycket tid åt att agitera mot Israel och judar, så helt ologiskt vore det inte.

 4. Erik har själv sagt att han var skinnskalle och umgicks med skinnskallar.
  1) SD har genom åren haft många nazister i sina led. Det vet alla som är insatta i frågan. Nu är det ju inte så hett med nazism längre, och därför kör man den mjukare linjen med att hetsa mot muslimer. Samma problem för mig dock, då det splittrar min klass. JAg har dock aldrig påstått att SD är ett nazistiskt parti. Det är ett rasistiskt högerparti. Precis som NSDAP. Men är man nazister? Nej.
  2) Du måste vara mer än lovligt bäng i skallen om du tror att vi socialister är för islamism, och här visar du verkligen vilken stolle du är. Nej, jag bor inte i Rosengård, och vad skulle det ha med min politiska övertygelse att göra? Jag var inte heller där under Reclaimet – vad nu det skulle ha med saken att göra.
  3) Nej, det är inte samma Socialistiska partiet. Jag vet inga socialister som agiterar mot judar. Däremot vet jag många som förföras över statens Israel behandling av palestinier. Även i den frågan skiljer vi oss från SD. SD backar ju som bekant upp Israels mördande och det ligger väl i linje med deras hets mot muslimer. Även om det rimmar lite illa med att sjunga nazi-låtar på Finlandsfärjor.

  Klicka vidare, Koltjak: http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=25-AV_ID=892434,00.html

 5. När och var har Erik sagt detta? Källa vore bra.
  1) Jaha var nämner partiet ras i sitt program? Kom inte med några påståenden om vad partiet ”egentligen” vill. Då kan man lika gärna utgå ifrån att alla partier har dolda agendor. Alliansen kan ju då anklagas för att de kommit på det perfekta sättet att skapa ett låglöneproletariat. Man inför fri arbetskraftinvandring. Ingen vågar protestera eftersom det skulle var ”främligsfientligt”. Vad det hela syftar till är att pressa ner lönerna genom ökat utbud på arbetskraft. Köper du det resonemanget?

  2) Vad bra. Hur bekämpar ni islamism då? Genom att indirekt stödja Al-Shababs rekrytering genom att kräva höjda socialbidrag? Förlåt, men hur yttrar sig er kamp mot islamisering? Är ni t.ex. emot halalslakt och burka?

  3) Hört talas om Lasse Wilhelmsson eller den kände bloggaren Jinge? Tror de kallar sig för socialister och agiterar då och då på ett antijudiskt vis.

  Att man länka sig fram till både det ena och det andra bryr jag mig inte om. Guilt by association är inget jag bryr mig om, SD får väl stå för vad just SD står för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s