Blev ni rädda av det här?

KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILMEN OM HUR RIKINGARNA I STOCKSUND MÖTTES AV EN MARDRÖMRödaLund

”Antalet hyresrätter minskar med rasande fart. Alliansens prat om att ”blandade upplåtelseformer” leder till integration är tomma ord. Istället för att ombilda miljonprogrammens nergångna hus till bostadsrätter borde villorna i Stocksund omvandlas till hyresrätter. Det är troligare att en barnrik familj flyttar till en villa ombildad till hyresrätt än att dom rika stocksundsborna flyttar till miljonprogrammen bara för att det plötsligt finns bostadsrätter där. Istället tvingar dem invånarna i miljonprogrammen att ombilda till bostadsrätter, ta banklån på ofta osäkra grunder till hus som är i stort behov av renovering.

Vi drabbas av nya stora försämringar varje vecka. Vi blir av med våra hyresrätter, jobb, a-kassa, sjukpenning, arbetsrätt, komvux, vårdcentraler, grundskolor, med mera. Våra skämtsamma brev till Stocksundborna sägs enligt media framkalla ILSKA och utgöra HOT och polisanmäls (brottsrubricering okänd).

Sorry Stocksund, ni trodde att ni skulle få fortsätta leva i lugn och ro, i lyx på vår bekostnad. Om ni blev rädda av det här, är det tur att ni inte sett våra drömmar.

Vänliga hälsningar Svart verkstad”

Tror ni att det är en tillfällighet att miljönämnden och ACTA fått tummen ur röven och nu ser till så att husen på Herrgården rustas upp för 100 millar? Röda Lund tror inte det, utan säger: Kamp lönar sig. Husen rustas upp för 100 miljoner.

Annonser

En reaktion på ”Blev ni rädda av det här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s