Villa-borgarna – en cancersvulst på samhällskroppen

Gästskribent Deep South kommenterar daltet i dagens Sverige:I örnens klor

Fyfan vad trött man blir på dylika borgare i sina villaghetton. Tar upp dyrbara polisresurser för att en örn slagit deras kanin!? Men se till att ha kaninjäveln inomhus då!

De sitter och gnäller över invandrarna, men själva har de inte ens förståelse för hur naturen i sitt eget fosterland fungerar!

Och så sitter de och skriver spaltkilometer i kommentarerna på SvD gråtandes dels över ”polisens bristande kompetens”, att polisen aldrig ”gör något” eller att det finns för lite resurser för att lösa brott… Tacka fan för det! 99% av alla polisanmälningar är garanterat av det här slaget. Efterblivna kälkborgare som polisanmäler så fort grannen kliar sig röven.

Om valet var att bo i villa/radhus och i ett soprum skulle jag fan hellre välja soprummet.

”Ja, men han kanske bara ville trösta sin dotter.” Det där jävla daltet kommer bara att göra ungen till vegan i tonåren, vilket leder till att hon kommer att få näringsbrist, bli deprimerad, lyssna på ”emo-musik”, skära sig i armarna, hoppa av skolan, hamna på glid, bli sexuellt utnyttjad och olycklig, ta droger och hoppa från Tranholmsbron eller sluta som horseluder på Malmskillnadsgatan.

Med andra ord, belastningen på samhället slutar inte vid polisanmälningen av örnen, utan kommer att fortgå i 20-30 år! Vi snackar om miljonbelopp i förlorade skattepengar. Inte undra på att pengarna in räcker till skola, vård och omsorg!

Fyfan vad villa-borgarna suger ut samhällskroppen på resurser! Iglar, det är vad de är! Men det talas det ju tyst om i media….

Dad reports rabbit-munching eagle to police

Kartellen – Hälsning Till Högern

Annonser

6 reaktioner på ”Villa-borgarna – en cancersvulst på samhällskroppen

  1. @George: Får jag gissa på att du bor i en villa som ligger i en av Lunds höginkomstområden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s