Högern Hjärta Högern=Sant

Revolutionär 1maj Lund 2009
Revolutionär 1maj Lund 2009

I Sydsvenskan och Skånskan läser vi idag om hur Moderaterna öppnar för SD. Vi är inte ett dugg förvånade. Att SD och (m) står nära varandra kan man bara fråga den gamle moderaten – och numera ledande SD:aren – Sten Andersson om. Det är klart att högern samarbetar. Ibland tar det bara lite tid innan man som moderat vågar sticka ud snudan och be om lov. Sen har väl moderat-toppen knäppt dom på näsan, och tvingat dom att ta tillbaka allt. Men tvivla inte: Den dag kommer då hela högern är samlad. Från SD till Folkpartiet. Då jävlar kommer ni få se på andra bullar. För räckte inte a-kasse-attacken, pensionssveket, eller privatiseringarna av välfärden, så kommer ni då bli varse den nakna högerns klasshat.

Socialistiska partiet i Lund gick 2006 till kommunfullmäktigeval på följande text. Det är det enda ni kan räkna med från oss. Men den dagen ni väljer att ansluta er till oss eller kämpar i er vardag för välfärd eller bättre arbetsvillkor, då kan ni räkna med vårt stöd och aktiva engagemang:

Vi bygger inga luftslott

Vi lovar inte guld och gröna skogar. Det enda vi lovar är att vi inte kommer rösta för en enda nedskärning och att vi ska fortsätta det arbete vi påbörjat med att bygga en ny, demokratisk, levande och stridbar arbetarrörelse. En röst på Socialistiska partiet är mer än en röst. Det är en uppmaning till kamp mot ett klassamhälle som på många sätt är hårdare och brutalare än på mycket länge.

Socialistiska partiet Lund

Läs mer på Röda Malmö: Sverigemoderaterna i Malmö och se Röda Göinge på TV
SP i Lund: Vi måste ta över samhället och Släng borgarna i papperskorgarna
Bloggat: Jinge och Sven Tycker
Tidigare på Röda Lund:
Socialistiska partiet – För dig som vill mobba en SD:are
Rada upp dom jävlarna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s