Politikerna skor sig – Ge politikerna en känga!

Tove Klette
Parasit Klette

Som kommunalmedlem känner man vreden koka i en. Nog för att vi fick ett rätt bra avtal förra gången, men det räckte så klart inte för alla de deltidsanställda med lån och familj som hankar sig fram månad för månad och inte har någon buffert om något oväntat skulle inträffa, eller om ungarna vill dra på fotbolls- eller ridläger, eller om man själv skulle behöva en ordentlig semester för att ladda batterierna.

MatsHelmfrid
Parasit Helmfrid

Vi har den senaste tiden överösts av politikernas svineri. Hemlösa misshandlade kvinnor som inte får det stöd de ska ha. Studenter som tvingas tälta i bostadsbristens Lund. Politiker som för miljontals kronor skickar snuten på unga som slåss för sin fritidsgård. Nedskärningar och höjningar av busspriserna. Listan är lång. Men nu ska dom ha mer betalt. Betydligt mer än de som tvingats till arbetslöshet eller de stressade och pressade kommunalarna som får ”nöja sig” med 3-4 gånger mindre . Nä vet ni vad! Nu har ni fantamaj gått för långt!!! Läs bara vad kardinal-äckel-moderaten Lars Johansson  säger rätt upp i nyllet på oss kommunalare: ”Om systemet bara får rulla på kommer våra löne- och arvodesökning att bli lika låga som de kommunanställdas”. Så långt från verkligheten lever dom. Politikersvinen. Dessa flinande kostymnissar och damdräkts-juvelströsslade drägg från den politiska överklassen tycker det är hemskt om de får samma löneökningar som de som jobbar i välfärden!

Röda Lund anser att alla förtroendevalda ska ha samma ekonomiska villkor som oss andra. De ska inte använda det politiska systemet för att sko sig själva. Om de gör det ska de kängas ut! Ta bara Mats Helmfrid (M) som får 1 645kr  extra i månaden.  Han får en årlig löneökning som är lika mycket som en kommunalare tjänar på en hel månad! Detta som påslag på de 50 lax som han redan snor åt sig från våra skattepengar. Han får 50 000 kronor för att sabba för oss. Och VI betalar!

Snälla Lundabor – Ge dessa parasiter en känga i nästa val. Och om ni ser dom på stan så kan vi väl göra det till en grej att säga: ”Parasit” när vi ser dom.

Mer från Röda Lund: Rada upp dom jävlarna och Kan Tove Klette (fp) sova gott?

En reaktion på ”Politikerna skor sig – Ge politikerna en känga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s