SP i Lund tar avstånd från AFA-ligisterna

Två AFA:iter som planerar terror
Två AFA:iter som planerar terror

Vi läser idag följande på Svenssons blogg:

AFA slår till i Sinai (och Afghanistan?)

Följande den senaste borgerliga teorin om maskerade stenkastare på olika platser kan vi nu uppenbarligen konstatera att AFA åkt till Sinaihalvön för att kasta sten på polisen. Det är uppenbart att det är AFA och inga andra som slagit till då stenkastarna var maskerade, bar palestinasjalar och hatar polisen. Vi väntar nu på att polisen ska gripa några välkända AFA-aktivister och hänga ut dem i media.

Det underliga är dock att vi denna gång ännu inte mottagit någon kommuniké från AFA som meddelar att de stenkastande och maskerade individerna inte är medlemmar i organisationen. Utan detta slutgiltiga bevis för att organisationen ligger bakom stenkastningen och polishatet i Sinai så får vi avvakta lite innan vi begär ett förbud mot organisationen och anklagar Lars Ohly för samröre med terrorister.

Det är möjligt att de också är aktiva i Afghanistan. Att Gudmundson kommenterar händelserna förtärker denna misstanke.

Socialistiska partiet i Lund tar bestämt avstånd från denna våldshuliganism som de autonoma våldspsykopaterna i AFA håller på med. Vi ser med stor oro hur AFA:s attack i Sinai allvarligt skadar den seriösa vänsterns försök att bygga upp en medveten och organiserad kamp för revolutionen. Kampen för socialism och revolution kan inte föras medelst stenar kastade av bidragsberoende akademiker-medel-överklass-yngel i AFA. Klasskamp måste bedrivas genom att man marscherar i takt och inte låter sig provoceras. Allt annat är att förfalla till anarko-bresjnevism.

Klass mot klass!

Socialistiska partiets politbyrå (lundacellen)
Lund 09-11-12

Yelah: AFA här och AFA där

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s