Dessa parasiterande sk Vellingebarn

sundsgymnasiet
Så här såg det ut när deras egen skola brunnit

Nä nu får det vara nog, vi vill inte ha hit dom! Det är dags för politikerna att tala klarspråk. Förra året gick 407 Vellingeelever på gymnasiet i Malmö istället för i sin hemkommun. Dessa snyltande sk barn som i själva verket är 16-19 år gamla. Det är män som redan utvecklat adamsäpple och skägg. Och det vet vi ju hur hög kriminaliteten är bland dessa sk barn med fylla och misshandel. Kolla här hur de brände ner sin egen gymnasieskola, vårdcentral och folktandvård på en och samma gång. Jag blir mörkrädd. Nej, det är ingen tillfällighet att åldern för att bli straffmyndig är 15 år då dessa sk. barn mycket väl är tillräckligt gamla för att kunna göra rätt för sig själva och ta ett hederligt jobb istället för att komma till Malmö och tro att dom är nåt och bränna ner Malmös skolor. Det är väl deras föräldrar som tutat i dom att dom har rätt till en utbildning. Det har säkert att göra med deras kultur.

Vellinge har inte ens en egen gymnasiesärskola. Jag kan bara tänka mig vilka enorma resurser som grannkommunerna Trelleborg och Malmö får ta när ansvaret lämpas över på detta ogenomtänkta sätt. Dessa sk. barn mår bäst av att vara i sin egen hemmiljö och ska inte slussas runt på detta  befängda sätt.

I Sverige finns 17 nationella gymnasieprogram. I Vellinge erbjuds bara 8 stycken av dom på ett enda gymnasium, Sundsgymnasiet i Vellinge, en skola som endast är 11 år gammal. Innan dess lämpade kommunen över hela ansvaret för de sk barnen på grannkommunerna.

Men som sagt, det beror på deras kultur. Föräldrarna är likadana och dom har väl inte vett att uppfostra sina barn. 11 000 personer pendlar varje dag från lågskattekommunen Vellinge till sina jobb i Malmö. Sådan far sådan son med andra ord. Men det vet vi ju hur överklassen brukar bete sig. Snyltande parasiter är vad dom är. Dom passar inte in här med sina Canada Goose-jackor. Vill bara ha och ha, men se, nu får det vara nog!

Bloggat: Svensson Rilleee

Borgarblaskorna: AB1, AB2, EX1, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SDS1, SDS2, SKD1, SKD2, DN1, DN2

28 reaktioner på ”Dessa parasiterande sk Vellingebarn

 1. Det var länge sedan jag såg ett sånt grundlöst hat.
  Innan du kastar ditt facistiska hat på människor så bör du kolla fakta först.
  Jag avslutar här innan jag skriver något så korkat som du har gjort.

 2. @Oscar
  Jag har kollat fakta först. Om du klickar på länkarna så är faktapåståendena underbyggda. Att du sen uppenbarligen inte förstår humor är ditt problem.

 3. längtar efter ett SVERIGEDEMOKRATISKT STYRE MED 0 TOLLERANS FÖR INVANDRARE SOM GÖR SIG SKYLDIGA TILL BROTT,DÅ SKA DOM OMGÅENDE UT UR SVERIGE OCH ALDRIG MER KUNNA ÅTERVÄNDA.

 4. Ja det var ju ett väldigt skojigt inlägg. Men du glömde nämna att Malmö under 2009 får ett skatteutjämningsbidrag med 3,1 miljarder kronor, varav Vellinge står för en icke föraktlig del.

 5. Jag har ingen direkt uppfattning i sakfrågan, dvs om Velling ska ta emot flyktingar eller inte. Däremot blir jag oerhört förbannad över hur de demokratiska processerna i Sverige fungerar. Jag är av uppfattningen att folket som bor i en kommun eller ett land ska bestämma hur man ska ha det där man bor. Om det nu är så att man i Vellinge inte vill ta emot flyktingar, varför då tvinga dem till det. De kommuner som tycker att flyktingar tillför något fint till deras kommun, kan ju ta emot flyktingar. Om det är så att ingen kommun vill ta emot flyktingar? Ja, då innebär det enligt mitt liberala och demokratiska synsätt att vi i Sverige ska aggera enligt vad invånarna tycker och således inte ta emot fler flyktingar. Det är för bedrövligt hur våra folkvalda nu helt kör över sin egen befolkning och hur vi svenskar finner oss i att bli behandlade på detta sätt. Det är nu dags att vi låter folket styra Sverige, inte våra folkvalda.

  I just den här frågan, invandringspolitiken, som är av enorm vikt på många olika plan (ekonomiskt, kulturellt, etc), anser jag vara så strategiskt viktig att vi borde folkomrösta om den. Men jag tror att anledningen till att vi inte gör det, är att våra folkvalda vet att vi skulle rösta ”fel”.

  Min egen syn på invandringspolitik är att vi bör titta på de länder där det verkligen fungerat. Canada är ett sådant exempel. Där tar man in invandrare baserat på hur de kan bidra till samhället. Det har gjort att man har folk som snabbt kan börja jobba i viktiga sektorer och därför snabbt bidrar till landets utveckling och snabbt kan komma in och anpassa sig till samhället. Vi skulle kunna ge stipendier till tex Indiska och Kinesiska civilingenjörer som sedan skulle kunna förlängas med arbetstillstånd. Titta bara tex i Silocon Valley (California ensamt är idag världens 8:e största ekonomi), där 40% av alla företag drivs av människor som kommit från just Indien och Kina. Många av toppforskarna på deras bästa universitet kommer också därifrån. Tänk om vi kunde göra något liknande. Det skulle verkligen berika Sverige och göra oss mer konkurrenskraftiga inför framtiden.

 6. Jag förstår vad du menar Wolf. Samtidigt så tänker jag på de människor som tvingas fly från ex. krig. På vissa ställen i världen tvingas människor fly om de tom ska överleva. Någonstans måste de ju få lov att fly och det är en mänsklig rättighet att få söka asyl. De länder som gränsar till stora krigshärdar är de som tvingas ta emot miljontals flyktingar. Andelen som faktiskt tar sig till Europa och Sverige är mycket mindre än de som bor i flyktingläger i grannlandet till konflikten.

  Enligt mitt demokratiska och frihetliga tänkande att alla människor är lika mycket värda så måste människor ha friheten att få en fristad undan krig och förtryck. Någonstans måste denna fristad också finnas. Att människor ska kunna fly till Sverige är en självklarhet för mig och då måste de ju också kunna bo någonstans. Ska de få bo här så håller inte ”not in my backyard”-argumentet. Så de som vill välja bort att ha flyktingar i sin kommun väljer också bort människors lika värde enligt mig. Det känns varken liberalt eller demokratiskt utan tvärtom främlingsfientligt.

  Likadant med arbetskraftsinvandring. Om vi bara ska ha det så anser vi ju också att människor är olika mycket värda beroende på deras arbetskapacitet. Att vi sen i Sverige måste sluta diskriminera människor på arbetsmarknaden och att vi måste bryta segregeringen genom att fler invandrare flyttar till ex Vellinge är en helt annan sak.

  Ang. folkomröstning, så varför inte, jag lägger gärna en röst i en valurna för de mänskliga rättigheterna. Du har helt rätt i att folket borde styra Sverige. Idag är det den ekonomiska eliten med dess hantlangare proffspolitikerna som har alldeles för mkt makt. Därför gillar jag folkomröstningar och även en demokratiskt fördelning av våra tillgångar till förmån för alla människors bästa. Inte att ett litet fåtal äger det mesta.

  Jag tänker mer vad som är bäst för alla människor oavsett ursprung, inte främst på ev ekonomiska fördelar för de som redan bor i Sverige.

 7. Att prata om demokratiska processer eller demokratiska rättigheter i den här situationen är bara skitsnack!

  Självklart ska inte Vellinge kommun ha rätt att diktera vilka som får bo i ett privat vandrarhem, och det är ju vad det handlar om. Inget åtagande har lagts på Vellinge kommun.

  Eller ska Malmöiterna få rösta om hurvida Vellingebor ska få vistas i staden eller inte? Vi kanske ska börja med passkrav för inrikesresor?

 8. @campkent
  Nä, jag tycker inte heller att dom saker du nämner ska kunna folkomröstas om. Jag menade folkomröstningar mer generellt på ett större plan. Dock uttryckte jag mig nog inte tillräckligt klart. Jag håller med dig.

 9. Missade du Adaktusson- det var så jäkla bässt ! Va inte lessen- se det på webben här:
  klicka på ”adaktusson”- ”arkiv”- 12maj och 14maj” Häng på…
  http://viastream.player.mtgnewmedia.se/player.php?country=se&affiliate=4se
  http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inner.php?TvSkin=tv8_se&PKVideoID=21786

  Nu vassare än nånsin är Johnny Puma..och hans nya hemsida.
  Tusentals elever och lärare har hört Johnny Pumas föreläsningar och det har varit lika uppskattat varje gång!
  saxat från hans nya hemsida, där beställningar av föreläsninar som syftar till att förebygga utanförskap och
  destruktiva gäng kan göras:

  ”Mina föreläsningar handlar främst om mitt liv som nynazist och ledargestalt i den rörelsen. Jag skildrar mitt liv på ett dynamiskt sätt och huvudambitionen då jag avslutat är att få ungdomar i riskzonen att tänka om. Jag går in på olika sätt och avhandlar hur jag kände mig under vissa perioder i mitt liv och beskriver drivkrafterna och mekanismerna bakom mina val i livet. Samma val som gett mig konsekvenser som jag inte hade klart för mig, men som jag via föreläsningarna vill förmedla till mina åhörare. Visar även material från olika mediasammanhang och förklarar följderna av det, såväl socialt som privat.”
  http://www.johnnypuma.se/index.html

  Johnny Puma syfte: förebyggare för utanförskap – har varit aktiv i EXIT som stöd för
  många som velat hoppa av destruktiva nazisekter men inte klarat det pga hot tex.. det är just vad som behövs eller hur?!
  Kul att han startat eget i det oxå. Mannen är ju specialist- tappar inte verkliheten lixom..
  Men nazisektaren i hans hemstad är inte så glad i det – det sätts så mycket käppar i hjulet
  som det går från den fronten…självklart stödjer man som vuxen det och den som är till gagn för alla barna och ungdomars framtid..

  Bjud in Puma vettja!

  Oxå EXIT finns:
  Man kan få stöd och svar på frågor- och vara anonym om man vill..
  Kontakt:
  exit@fryshuset.se
  http://www.fryshuset.se/Fryshuset/exit.aspx

 10. Sverige har gjort sitt flera gånger om under de senaste 30 åren eller så. Vi kan ta time-out under de närmaste 30 åren, utan att skämmas ett skvatt.

  Kombinera detta med en rejäl koll av alla invandrade. Fusk, bedrägeri, undanhållande, försök att luras i asylfrågor osv ska innebära återvisning, omedelbart.

 11. Underbart! Du tar alltså överklassens parti framför folk som flyr för sina liv från ett krig som vi backar upp. Detta resonemang är inget annat än arbetarfientligt. Denna sajt står för frihet, medmänsklighet och solidaritet. Det gör uppenbarligen inte du. Hejdå, du nyttige idiot åt rikemännen i Vellinge. Vem vet? Om du fjäskar tillräckligt mycket kanske du får en ståplats på nästa Falsterbo-Horse Show. Lycka till!

 12. Jag tycker kungafamiljen ska ha en flyktingfamilj i slottet. Ska alla dra sitt strå till stacken ska även dem finare ställena som Stureplan, Limhamn osv. ta emot flyktingbarn. Det är hycklande att sitta i rasrena Stockholm och klaga på att Vellinge inte tar emot.

  Hade alla flyktingar fördelats jämnt i vårat avlånga land hade mycket av problemen inte existerat. Det är inget konstigt att Rosengård är som det är, det är inte konstigt att invandrare inte lär sig svenska när dem inte behöver (då alla andra i deras närhet pratar arabiska).

 13. Väl skrivet!

  Håller för övrigt med om att rasistpacket i Vellinge borde låsas in. Ljungman borde låsas in i den djupaste fängelsehålan och nyckeln borde kastas i havet, för han är värst. Det är han som är Vellinges ärkerasist!

 14. @Wolf

  Jag har en vän som har invandrat till Kanada. Hans blivande arbetsgivare i landet i väst visste att de vill anställa min vän, men de kanadensiska myndigheterna krävde ett och annat. En fantastisk administrativ apparat sattes igång.

  Innan min vän kunde invandra och få tjänsten krävdes det:
  1. Utlys tjänsten i Kanada, dvs publicera jobbannonser i stora tidningr osv även om företaget visste att ingen någonsin skulle få jobbet den vägen.

  2. Gå igenom alla ansökningar även om de visste att ingen skulle få jobbet.

  3. Håll intervjuer med ett antal av dessa arbetsökanden, även om de visste att ingen de håller intervju med skulle få jobbet.

  När man gått igenom hela den här kvarnen och konstaterat att det inte finns en enda person i Kanada som har kompetens för det aktuella jobbet så går man vidare internationellt. Jobbbeskrivningen var naturligvis utformad på ett sätt som gjorde att det bara fanns en person i världen som uppfyllde kraven. Min vän. Genom att exempelvis kräva flytande svenska så sorterar man ju bort en hel del sökande…

  Sen fortsatte resan naturligtvis med en härlig byråkratisk apparat för att få arbetstillstånd osv.

  Detta var ett antal år sedan och kanske har saker och ting ändrats, men Kanada känns med bakgrund av detta inte helt invandrarvänligt.

 15. David: Inget land har 100% öppna gränser, det säger sig själv. Hade vi tagit emot alla som lyckats ta sig hit hade stora delar av Afrika, Sydamerika och Asien kommit med båt. Två miljarder människor.

  Kanada är invandrarvänligt. Det är invandrarvänligt att ställa krav, att bara ta emot alla och sätta dem i Rosengård för att sedan skita i dem är inte speciellt snällt. Du har ju själv sett diverse dokumentärer om hur husen i Rosengård förfaller, tror du det blir bättre om ännu fler ska trängas i Rosengård?

  Sedan trycker inte Kanada ihop sina invandrare på en plats, något som Sverige aldrig verkar fatta inte håller. Vi hade kunnat ta emot ännu fler flyktingar än vi redan gör ifall vi fördelad dem alla jämt över vårt penisformade land.

 16. Jag håller med dig. Den svenska integrationspolitiken har varit katastrofal. Ett misslyckande för den etablerande arbetarrörelsen, som borde stå upp för och hjälpa invandrare betydligt bättre än idag. Däremot snurrar du till det när du (på vilken basis?) påstår att 2 miljarder skulle komma till Sverige om vi haft öppna gränser. Det är helt enkelt inte troligt.

 17. Haha, uppenbart att Röda Lund kan provocera iaf. Här är det rasisterna och Vellingeborgarna som bjuder på skratten!

 18. loaderrorready: Världen är uppdelad i fattiga och rika länder, bor man i ett fattigt land och har möjlighet att ta sig till ett rikt gör man oftast detta (av ekonomiska skäl). En stor del av jordens befolkning bor i fattiga länder och hade dem fått möjlighet att komma till Sverige helt utan några krav hade en stor del av dem gjort det (mer än vad som ens är möjligt för Sverige att ta emot).

  När Israel utannonserade att alla judar har rätt att invandra till Israel satt folk runt om i den fattiga världen och försökte hitta en jude någonstans i sin släkt. Detta ledde till att Israel fick problem med nazister (ja, du läste rätt). Från fattiga öst-länder kom nazister som var 1/32 judar. Tror du nazister bosätter sig i Israel för dem gillar tanken av en judisk stat? Dem kommer till 100% av ekonomiska skäl (Israel är ett rikare land).

  Vad jag försöker säga är att det bakomliggande problemet är att flyktingarnas länder inte mår så bra. Visst, hade Sverige hamnat i inbördeskrig hade vi önskat ha någonstans att fly till, men vi hade också önskat att någon hjälpte vårt land bli bra igen.

  Det är ingen hållbar lösning vi håller på med nu. Vi tar emot ett litet antal flyktingar (bara en bråkdel av alla som egentligen vill hit) och låtsas som ”vi drar vårt strå för stacken” och att allt är bra, samtidigt lämnas miljoner kvar i krigshärjande länder eftersom det är omöjligt att ta emot alla. Många på vänsterkanten brukar säga ”tror du dem vill till Sverige? Dem kommer för dem måste, för att undvika krig” – det är så sant som sanning kan bli. Flyktingar vill inte till Sverige, dem blir hit-tvingade av rådande förhållande i deras hemländer.

  Så ta emot flyktingar, men se det inte som ett självändamål. Målet måste vara att allt ska blir bra i deras hemländer. Vi har inte patent på rikedom och välfärd i väst, det finns ingen anledning att världens u-länder i framtiden inte ska kunna ha samma välfärd som vi har.

  Det vi gör nu är att placera flyktingar i våra fattigaste områden (t.ex. Rosengård) samtidigt som vi ignorerar alla deras behov (kassa lägenheter som hamnar på Uppdrag Granskning och protesteras mot, dåliga möjligheter att lära sig svenska etc.) för att sedan fråga ”är du inte glad att du fått komma till Sverige” medan deras hemländer totalförstörs.

  Den globala orättvisan måste göras något åt.

 19. Vellinge har inget existensberättigande.
  Kommunen är uppenbarligen för liten och för inskränkt för att kunna fungera civiliserat och bör därför styckas mellan mellanliggande kommuner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s