Vickan är ett skämt

Jag storknade när jag läste följande artikel i Aftonbladet:

Väskorna specialbeställs och kan bland annat fås i äkta krokodilskinn eller dekorerade med diamanter. Beroende på utförande kostar de alltifrån 60 000 kronor och upp till sexsiffriga belopp. Kronprinsessans är en enklare variant, men skulle enligt bedömare kunna gå loss på runt 100 000 kronor.

– Jag jublade när jag såg henne med Hérmèsväskan, säger Aftonbladets modeexpert, Sofi Fahrman.

Det är sån idioti, sånt förakt mot människor som funderar på hur de ska ha råd med mat månaden ut. Det är sånt förakt att överhuvudtaget skriva en sån artikel. Förakt mot dig och mig. Egentligen förtjänar inte ens artikeln att uppmärksammas, men jag kan inte låta bli då de här överdrifterna blir ett slags parodi på sig själva. Kungahuset står för fjortisfasonerna i det här landet. Vickan borde växa upp och skaffa sig ett riktigt jobb. Fjäskeriet för henne har totalt gått överstyr.

Och väskan är ju skitful. Min HM-väska för 100 spänn är snyggare. Snälla, låt mig vakna upp om 5 min och inse att det här var ett skämt och att Vickan jobbar på Ica och ska gifta sig med Danne nästa sommar i en landsortskyrka med närmsta släkten närvarande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s