Alla till Vellinge på söndag!

Boktips: Andreas Malms "Hatet mot muslimer"

Från Facebookgruppen:

SDU (Sverigedemokraternas ungdomsförbund) ordnar en manifestation i Vellinge nu på söndag (den 22/11). De har tillstånd från 12.30-16.00 på stortorget i Vellinge. Att Sverigedemokratena försöker utnyttja debatten som uppkommit rörande Vellinge är provocerande och berör alla demokratiskt sinnade skåningar – och bör bemötas. Agera! Låt fantasin flöda fritt…

Senare samma dag: Manifestation för medmänsklighet!

Vid manifestationen för medmänsklighet tänder vi ljus, marschaller, och facklor mot mörkret! Det är en mörk tid vi lever i, men tack vare våra ljus skingras mörkret. Vid manifestationen kommer också personer att tala. Detta för att visa bredden i samstämmigheten! Om Vellingemoderaterna just nu kan liknas som mörkret, så kan dessa talare liknas vid facklor!” Tid:15:30 – 17:00 Plats: Stortorget, Vellinge

Evenemangsgrupp på Facebook

Det är lätt att ta sig till Vellinge! Ta buss 100 (mot Skanör/Falsterbo) eller 146 (mot Trelleborg) från Malmö C eller Södervärn. Från Södervärn tar bussen bara 10-15 min. Hoppa av på Vellinge ängar.
Det går också bra att ta buss 150 från Malmö till Vellinge men den bussen tar lite längre tid.

Röda Malmö: Sd som falska uppstickare
Röda Lidköping: Klasspolitik enda botemedlet
Svensson: Den borgerliga politikens pris
Sluta snylta: En hälsning till Vellingebor på väg till Malmö

SDS1, SDS2, SDS3, SDS4, SDS5, SKD1, SKD2, SKD3, SKD4, SKD5, AB, DN, DN2

6 reaktioner på ”Alla till Vellinge på söndag!

  1. Uppmanar du andra till att störa Sverigedemokraterna? Låter inte särskilt demokratiskt. Låt SD ha sin trams-demonstration ifred annars är inte ni ett dugg bättre. Medmänsklighet innebär nämligen att älska sin nästa, ja till och med en Sverigedemokrat.

  2. @ Lars
    Jag har inte uppmanat till mer än att folk ska ta sig dit. Om många är där och visar att vi är fler är SD:arna så tycker jag det är ett ypperligt exempel på demokrati.

  3. Om ni vill titta på Hököpinge på vägen rekommenderar jag buss 150 😛 Då hamnar man dessutom bra mkt närmare torget än om man får gå från Vellinge ängar, men det handlar ju om hur lat man är.

  4. @Josefin

    Det är ”ganska” uppenbart att SD är i minoritet, behöver inte mana folk till Vellinge för att visa det. Bara naivt att försöka ”bevisa” något sådant. Men visst folk får gärna åka dit för att visa att de inte vet bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s