Beställ nya fräscha klistermärken!

”Under valrörelsen 2010 kommer Sverigedemokrater och andra partier att försöka få oss att se världen som uppdelad mellan nationer, raser, kulturer. Vi köper det inte.

Men istället för att låta dom få definiera problemet och fastna i deras fälla måste vi hitta andra sätt att se på världen som är rimligare än rasismen, sätt att betrakta vår omgivning som funkar bättre. Bara genom att strunta i att ”ta debatten” på deras villkor och där med acceptera deras rasism och istället utgå från att en svensk arbetare har mer gemensamt med vilken annan människa som sugs ut i resten av världen än med en svensk utsugare, bara genom att se till de vi som tvingas jobba har gemensamt världen runt, kommer vi att kunna slå tillbaka rasisterna.

Problemet kanske framstår som rasism, men lösningen är alltid internationalism.

Wapiti har tryckt fyra nya stickersmotiv i ett nytt format för att hjälpa till att skjuta fokus från rasisternas försök att dela upp oss till den världsomspännande gemenskap som socialismen erbjuder. Klistermärken är tryckta i två färger på klistermärkes papper av bästa kvalitet. På dom står följande: ”Arbetarklassen har inget fosterland”, ”Arbetare i alla länder förena er”, ”Klasskampen är färgblind”, ”Solidaritet över alla gränser.” Vi säljer klistermärkena i buntar om 125 stycken till ett förmånligt specialpris. Om de går åt kommer vi att trycka upp nya versionen i samma serie – så skicka in förslag på vad för internationalistiska slagord du skulle vilja att det ska stå på klistermärkena genom att kontakta oss. Gå in på wapitis hemsida.”

Annonser

En reaktion på ”Beställ nya fräscha klistermärken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s