Fubbikk Video presenterar Röda Lund

Vodpod videos no longer available.

more about "Fubbikk Video presenterar Röda Lund", posted with vodpod

Annonser

14 reaktioner på ”Fubbikk Video presenterar Röda Lund

 1. Den här filmen känns lite våldsförhärligande, tyvärr. Menar ni att det är ok att kasta grejer mot poliser? Jag hoppas inte det.

 2. Man har inte rätt bara för att man kämpar. Hellre ett steg i rätt riktning än en sten i fel riktning!

 3. Nej, det är klart. I dagens samhälle har det blivit tydligare och tydligare för allt fler att man måste aktivt agera för att försvara sina intressen. Det är inte vårt fel. Det är det förråade samhället och de ökade klyftorna som skapar drastiska metoder. Inget våld användes heller under ockupationerna (förutom det brutala våldet från poliserna). Och polisen får räkna med att om de ska skydda nazister så kan det bli så att de råkar komma i vägen för uppretat folk. Vi vill inte ha nazister marscherande på våra gator.

 4. Alla människor har väl rätt att yttra sig fritt, även nazister? Jag har aldrig sett problemet med att låta dom göra bort sig offentligt. Det är ju bara korkat att de s.k. antidemonstranterna väljer att göra bort sig också, och inte bara lita på att polisen håller nazisterna i schack. Jag menar, om polisen nu är så pigga på att använda batongen som ni hävdar så kan ni väl lämna dom och nazisterna i fred?

 5. Nazister försökte under en period åter börja visa upp sig på lunds gator. Inte bara genom offentliga manifestationer utan även på kvällar och helger. De mötte dock hårt motstånd, vilket gör att vi inte sett till några nazister här i stan på ett bra tag. Du är mer än lovligt naiv och okunnig om du tror att nazistiska pöblar stoppas genom snällhet. Där de drar fram misshandlas homosexuella, invandrare och antirasister. Därför är det ytterst viktigt att mota jävlarna i grind. Lunds gator är idag trygga från nazistiskt våld. Det ska dom förbli, men det är inget annat än stenhård kamp och organisering som lett till det.

 6. Jag, mer än lovligt naiv? Pyttsan!

  Bråkar nazisterna så ska dom naturligtvis gripas och åtalas som alla andra våldsverkare. Och polisen är ju alltid på plats när dom är ute på marsch.

  Du är inne på ett farligt, laglöst spår. Märker du inte det själv?

 7. Vänder man andra kinden till får man bara mer spö. Du förstår inte hur den nazistiska ideologin och dess rekrytering fungerar. JAg är inte inne på ett laglöst spår – jag står upp mot den nazistiska laglösheten och våldsideologin och försvarar mig och mina kamrater! Precis som man gjorde här f.ö.

 8. Vem har pratat om att vända andra kinden till? Jag skulle själv kunna tänka mig att ingripa mot våldsamma demonstranter. Men aldrig själv ta initiativ till våld, som ni ju faktiskt gör. Det är ju helt rätt att använda våld mot demonstranter som gör saker som att t.ex. misshandla folk, eller trasha Avenyn i Göteborg. Ingen tvekan.

 9. Vi har väl inte tagit initiativ till något våld? Inte för att vi är mot våld av princip – men när menar du att vi brukat våld? Vad har avenyn i GBG med oss i Röda Lund att göra? Jävla tramskommentar.

 10. Jag har ju inte sett vad precis du gör och om du någonsin använt våld mot någon. Men du lägger ju ut filmer där vänster- eller antidemonstranter, eller vad du nu vill kalla dom, faktiskt gör offensiva handlingar. Och jag får uppfattningen att du tycker att det är bra att vägra lyda, tränga på och knuffa undan och även gå så långt som att kasta saker på poliser och nazister.

  Har det aldrig slagit dig att vanligt folk kan vara rädda inte bara för nassar utan för vänsterdemonstranter också?

 11. Nej, det är alltför tydligt att den skatteflyktiga, icke flydugliga fågeln med hjärna som en valnöt inte är införstådd med nazisternas principer och deras arbetsmetoder. Konstigt, för han har ändå flytt till ett land där nazisterna får upp emot 20% i vissa delstater. Men jag antar att han, sin klassvana trogen, bor i en fin stadsdel i Hamburg, München eller Berlin där inte en nazist synts till sedan kriget. Då är det lätt att slå sig för bröstet och ha fina ideal… Har man blivit jagad av en nazipöbel eller fått ta emot hotsamtal mitt i natten, fått rutorna dragna med mera är det mindre lätt att ha såna vackra ideal.

 12. Nicklas:
  Jag har ingen klassvana och bor i ett helt vanligt kvarter. Dessutom betalar jag massor av skatt. Att du kallar skatteflykting (för att jag inte försörjer just dig kanske?!) är ju bara patetiskt.

  Och det är inte ok att ge sig på andra människor även om man själv blivit angripen. Självförsvar är en sak, men att ge sig på en godtycklig nazist som hämnd för vad en annan nazist har gjort är ju inget annat än ett hatbrott. Med socialism ökar faran för sådana hatbrott eftersom det är en del av ideologin att betrakta människor som delar av kollektiv snarare än som individer. Precis om i nazismen, faktiskt. Liberaler begår inga hatbrott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s