Bättre? Sämre? Orka bry sig?

Som ni ser har det blivit lite ändring på Röda Lund. Är det bättre eller sämre eller ingen skillnad med det nya utseendet undrar vi. Vissa saker har tagits bort i.o.m. den nya designen, och vi är fortfarande inte helt klara med den. Ex. funderar vi på att göra länkarna mer överskådliga, och kanske lägga in någon kul ny sida under sidhuvudet. Röda Lund står ju för demokrati och aktivism – så se till att aktivera er och säg ifrån vad ni tycker om det nya. Var beredda på att det kommer mixtras en del med sidan den närmsta tiden.

ps. Är du rik kan du gärna höra av dig till oss så vi kan regga ett domännamn (500kr) och fixa en special-design istället för de gratis-teman vi lånar av wordpress (1000kr). Vi skulle inte heller tacka nej till en scanner/skrivare (2-3000kr) ds.

Annonser

3 reaktioner på ”Bättre? Sämre? Orka bry sig?

  1. Neeeej!!! Jag gillar inte den alls. Det är skitsvårt att läsa svarta bloggar, de är för mörka! Den gamla designen var ju skitbra, den såg inte ut som vilken annan blogg som helst… Nu liknar denna blogg andra bloggar som jag inte gillar. Den var också mycket bättre med två spalter vid kanterna istället för en enda.

  2. Håller med i kritiken. Just de sakerna du räknar upp var bättre. Men håll med om att sidhuvudet är tuffare. Ingenting är hugget i sten, och det är mycket möjligt att vi ändrar tillbaka till den gamla (anledningen till ändringen är faktiskt att förra temat började strula igår). Förmodligen kommer vi skaffa ett tillägg så att texten blir svart på ljus bakgrund. Detta kommer isf ta ett tag. Vi kör vidare lite till på denna och ser vad andra tycker. Kanske man tillslut vänjer sig och börjar tycka bäst om denna?

    Tack för kritiken!

  3. Jag gillar INTE den nya designen,den tidigare va MYCKET bättre
    kanske man vänjer sig vem vet:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s