Snöbollskrig mot borgarna i Lund

Kom ihåg: You don't bring a gun to a snowball fight (Klicka!)

Vänsterpartiets ungdomsförbund Ung Vänster kommer i Lund på lördag att inleda en serie attacker mot borgarna. Ett gammalt hederligt snöbollskrig verkar det som. Man skriver i sitt uttalande inför:

På lördag anordnar Ung Vänster Lund en aktion mot borgarnas orättvisa politik som gör de redan rika ännu rikare. Vi samlas 12.00 på Stortorget i Lund där vi kommer kasta snöbollar mot borgarna, VÄLKOMNA!

Vi lovar fina priser och goda bullar och kaffe till de som lyckas pricka borgarna i nyllet!

Röda Lund tycker så klart initiativet är strålande. Att förena nytta med nöje är det bästa sättet att leva. Extra nöjda blir vi av det faktum att vi häromdagen frostade ur frysen så att vi nu kan göra extra många härliga isbollar till på lördag. Jaja, vi vet att det är fuskigt, men politikerpacket fuskar ju alltid, och någon gång ska man väl få ge igen?

Vi hoppas att stadens hemlösa dyker upp och joinar. Vänstern i Lund har mycket att lära av deras erfarenheter och kunskaper, och de hemlösa i sin tur kan säkerligen hitta många inom vänstern som är villiga att kämpa med dom för deras rätt att ha eget tak över huvudet.

Gå in på Ung Vänster-Lunds hemsida och läs mer: Snöbollar mot högern!

Röda Malmö: Reinfeldt hårt pressad

Annonser

En reaktion på ”Snöbollskrig mot borgarna i Lund

  1. Men gud! Våldsvänstern slår till igen! Inte konstigt då ni är lierade med AFA/RF/EXPO. Hoppas polisen dyker upp och visar att COP15 och Gbg 2001 var barnlekar i förhållande till vad de verkligen kan göra! Jäkla överklassungar som bara vill revoltera mot farsan…

    Ähh, skoja bara. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s