Another one bites the dust!

Det äckliga svinet Eugène Terre’Blanche har gått och blivit dräpt. Klasshat och antifascism i härlig symbios. Typajävelen hade visst vägrat betala sina arbetare lön, och knegarna på hans ställe surnade till. Snubben var ledare för den rasistiska rörelsen AWB i Sydafrika och en av de mest hårdföra apartheid-förespråkarna. Själv hade han ihjäl en svart säkerhetsvakt och åkte dit för detta 1996, men på hans samvete fanns också en rad bombdåd. Inte för att vi är några anhängare av dödsstraff, men i vissa fall finns det mer förmildrande omständigheter än i andra. Hell seger på dig. Eller som vi säger i Skåne: Saaar vi!

OBS! Personen på bilden har inget med innehållet i artikeln att göra

Arbetarperspektiv: Extremhögerpolitiker mördad i Sydafrika
Åsa Linderborg: Bara arbetarrörelsen kan stoppa högerextremismen

6 reaktioner på ”Another one bites the dust!

  1. När ska ni kommunister/socialister ta tag med samma kraft i de svarta ledare som ägnar sig åt att mörda sitt egna folk? Mugabe, etc? Men just det, bland socialister så kan ju svarta människor/muslimer ALDRIG vara i skuld, endast vita/Västerlänningar. Sorry, my bad.

  2. Det är alltid hemskt när en person blir mördad. Du bör söka psykologiskt hjälp.

    Det hade varit bättre att de hade hållit honom kvar i fängelset eftersom han mördat andra.

  3. JP: Socialistiska partiets kamrater i Afrika kämpar mot Mugabe och hans system. Du har inte en susning helt enkelt. Vad fan gör du själv? Onanerar?

  4. abc: Nej, ibland är det inte hemskt när en person dör. Precis som när en misshandlad, torterad och våldtagen fru drar en lättnadens suck när hennes plågoande går bort. Jag gråter inga tårar, precis som jag inte hade gjort om jag levt när Stalin och Hitler dog.

  5. Hur kan det ”alltid var hemskt när en person blir dödad”? Det beror ju helt på vem det är, varför och av vem personen blev dödad av. I det här fallet känner jag inte att det är hemskt överhuvudtaget – bara rimligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s