Dagens rygghuggare

Hans tråkigaste politiska minne är när ockupationen av Romano Trajo i höstas tog en våldsam vändning.

Detta säger vänsterpartiets ordförande i Lund. Samma pellejöns som stod och posade utanför Romano Trajo under ockupationen. Det är alltså den ”våldsamma vändningen” som är problemet för Herr Töffe. Inte nedläggningen av fritidsgården, rivningen av Smultronstället, eller misshandeln och arrogansen från polisen som sattes in under Ockupationsfestivalen.

Daniel Stolt säger: ”Det sämsta jag sagt i politiken är nog när jag sagt att något i en kommunal handling ser fullt rimligt ut, för att sedan höra att det har blivit ett skrivfel och inte alls stämmer”.
Nej, Daniel, detta är inte det sämsta du sagt. Bara en tvättäkta politruk och broiler inom arbetarrörelsen skulle med dina meriter säga något sådant. Politikersvin!

Annonser

6 reaktioner på ”Dagens rygghuggare

  1. Jag tackar för uppmuntran och lovar att fortsätta precis som tidigare. För övrigt borde det vara uppenbart att de som bråkade vid Romano Trajo inte behövde någon annan som högg dem i ryggen, det klarade de helt själva.

  2. Daniel: Du ger dig visst inte Stolt. Att du inte skäms. Ett helt bostadsområde invaderas av ett dussin polisbilar och undantagstillstånd upprättas i praktiken. En 8 årig tjej pepparsprejas, och det du tycker är hemskt är de som reagerar på det. Du har inte gjort ett skit för ockupanterna, och du ska inte försöka utmåla dig som någon som bryr dig om den rörelsen. Allt du klarade av var att ställa dig med den andra katastrofen (Hanna) och flina utanför lokalerna. Var ni öht därinne? Jag såg då aldrig er. Ni tre toppnamn för v i Lund är en skam för ert parti och hela den socialistiska rörelsen. Åtminstone så som ni agerat i denna frågan.

  3. Daniel Stolt: Shit, jag trodde du menade snuten börja spöa folk (jag har inte varit där, jag har bara läst om hur det var, så jag kan ju ha superfel)… att det var det som var tråkigt med att det blev våldsamt.

    Som tur är för dig så bor jag inte i Lund och du förlorar därmed inte min röst…. ha det bra

  4. Lite elakt att hugga den här vänsterpartisten i ryggen bara för att han inte är lika våldsglorifierande som vänsterextremisterna som skriver här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s