Ska Röda Lund läggas ner?

Ni kanske undrat varför det den här veckan inte uppdaterats lika ofta som  vanligt. Saken är den att vi inte bara internetkrigar. Det finns en värld där ute som av vissa kallas Sverige, medan andra kallar det verkligheten. Vi kallar det irl.

Vad som skett irl är att vi haft kontakt med en hel del nya bekantskaper som är intresserade av SP i Lund. Till detta får vi återkomma, och till dess har vi bara en sak att säga: Vill ni ha mer Röda Lund får ni se till att skapa det!

Här får ni en bild så länge att skriva ut och stoppa i plånboken. För er äldre stötar kanske den är bekant. Med denna bild illustrerade den eminenta tidningen Folkmakt sin återkommande serie ”Sektnytt”:

4 reaktioner på ”Ska Röda Lund läggas ner?

  1. Ni får inte lägga ner Röda Lund! Hur ska vi, gamla Lunda trotskister i förskingren, förstå vad som händer i vår hemstad? Nej fotsätt med sidan

  2. Tack, Knagen. Nej, vi ska inte lägga ner. Att vi har många andra arbetsuppgifter än att bara blogga får dock ses som något av ett sundhetstecken. 🙂

  3. älskar den bilden! mins speciellt en bildtext där det stod ”Vilken fjärde international är jag egentligen med i!?” på tal om någon SWP-split i England. Lulz!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s