Satans mördare!

Fartygen, som skulle hjälpa det ockuperade och förnedrade palestinska folket med bland annat cement och förnödenheter, kom aldrig fram till Gaza. Istället kom Gaza till fartygen. Än så länge räknas liken till minst 10 stycken, enligt de knapphändiga uppgifter som når oss i detta nu. Mördade av israelisk militär vars arrogans för all humanism är total.

– Vi tänker inte låta flottan nå Gaza eftersom detta är en kränkning av Israels suveränitet, sade Israels biträdande utrikesminister Danny Ayalon förra veckan.

Som om Danmark ockuperat Skåne och när hjälparbetare försöker nå oss så skjuter man ihjäl dessa för att det ”är en kränkning av Danmarks suveränitet”. Detta vansinniga uttalande är nu bekräftat och Israels regims omänskliga högerjunta har i praktiken förklarat en rad stater krig. För mördandet skedde på internationellt vatten, och krig har startats för betydligt mindre. Nu lär inte den svenska regeringen skicka trupper till Israel såsom man gjort mot Afghanistan. Även om det skulle framgå att svenskar är bland de mördade blir det som mest en symbolisk utvisning av Israels ambassadör och en ”skarp protest” i militärsamfundet….förlåt: Världssamfundet.

Vad man borde göra är att omedelbart isolera Israel på alla plan – politiskt, idrottsligt, ekonomiskt och vetenskapligt. Samtidigt borde man omedelbart förbereda ett ”Ship to Gaza II”.  Denna gång transporterat av svenska militärfartyg för att skydda dess besättning. Med all möjlig kraft stödja den opposition som finns i Israel mot ockupationen och ta kontakt med palestinsk myndighet för att höra vad de behöver för att försvara sig mot Israels övergrepp.

Vad vi svenskar måste göra är nu att på arbetsplatser och skolor diskutera denna händelse och engagera oss i solidaritet med hjälparbetarna och palestinierna och organisera massiva protester på gator och torg mot dessa satans mördare!

Se också:

Manifestationer idag över hela landet

Palestinanätverket i Malmö:
Hemsida

Al Jazeeras sista rapport direkt från Freedom Flotilla
Israeliska pirater i Medelhavet – agera Reinfeldt & Bildt

25 reaktioner på ”Satans mördare!

 1. Bra rutet!

  Göteborg
  Alla till Gustav Adolfs torg 18.00 för att protestera!

  Uppsala
  Manifestation måndag 31 maj på Stora torget
  kl. 17.00

  Stockholm
  Manifestation måndag 31 maj 18.00 på Sergels Torg.
  Tid: 18.00

  Malmö
  Manifestation klockan 18 på Gustav Adolfs Torg.

 2. Underbart att Israel gör rättvisa av detta problem.
  Attackerades med yxor och eld.. klart att man ska skydda sig.

  Jag hoppas Israel fortsätter och håller ordning på alla dessa terroristsympatisörer.

 3. soldaterna blev attackerade av de sa kallade ”fredaktivisterna”
  Det vill sage: Satans mordare = palestinierna.

  Den enda demokratiska staten i Mellanostern heter – Israel

 4. Till Shimon: Hur attackerar en person på en båt x-antal mil utanför israels kust israeler med yxa? Det låter osannolikt. Snarare var det nog som så att israelisk militär redan attackerat båtarna.

 5. tycker att det är fruktansvärt tråkigt det som händer.Det gör ont i en.
  Men Gaza är satt under blockad och vilket annat land som helst hade gjort likadant under samma förhållanden.Ryssland i Grozny.
  Kina i Tibet,
  Actionen borde inte gjorts,då hade inte detta behövt hända.

 6. Vi måste ju hjälpa dom som ockuperas och mördas, Sven! Vi kan väl inte böja oss för dessa mördare? Isf kan vi lika gärna lägga oss ner och dö själva. Hoppas du kommer till någon av protesterna.

 7. @Sven Karlsson (eller snarare herr sionist)

  Förbannat j-lva skitsnack! Inget annat land än israel använder sig idag av koncentrationsläger(Gaza), ras-åtskillnadslagar, bombar skolbarn i FN-byggnader med förbjudna vapen, stoppar hjälpsändningar med våld och mördar kallblodigt freds- och hjälparbetare. INGET annat land!
  Det är dags att bojkotta användandet av ”antisemitism” och ”förintelsen” för att låta detta folkmord och aldrig upphörande brott mot internationella lagar och mänskliga rättigheter fortgå.

  Nu om någonsin måste internationell solidaritet praktiseras för att upprätta en total bojkott av israel och deras sionistiska anhang världen över! Kom dock ihåg att alla judar INTE är sionister och att många sionister inte är judar.

  Ring KF 0771-63 36 00, ICA 08-561 500 00 m fl och kräv att de OMEDELBART avlägsnar israeliska produkter från sina hyllor. BOJKOTTA israel NU!!!

 8. @Michael Rona

  ”soldaterna blev attackerade av de sa kallade ”fredaktivisterna”
  Det vill sage: Satans mordare = palestinierna.”

  Vad gjorde de israeliska mördarna på deras båt som befann sig på internationellt vatten i första taget? har israel nu lagt piratverksamhet till sin lista av internationella förbrytelser?

  ”Den enda demokratiska staten i Mellanostern heter – Israel”

  Tror du ens på det själv? Denna förslagna lögn är sedan länge avslöjad. Hur kan det vara en demokrati om man inte låter en stor del av folket rösta? Det vore ungefär som att förbjuda alla samer (om de vore 100 ggr fler) i Sverige att rösta. Israel är istället en av de få diktaturerna i MÖ, en diktatur baserad på raslig och religiös tillhörighet.

 9. Israel är desperat, och då slutar hjärnkontoret att fungera.

 10. Israel hade varnat konvojen för att närma sig utan att först ha inspekterats. Konvojen
  vägrade. Varför kan man ju undra, om det bara var en hjälpkonvoj med förnödenheter kan de
  väl inte ha haft nåt att dölja, eller? När israeliska inspektörer inte släpptes ombord
  bordade Israel fartyget och attackerades av fredliga aktivister med knivar och järnrör.
  Så vem bär den största skulden i fallet? Vilka länder i världen skulle reagera annorlunda
  än Israel? Speciellt länder med sådan utsatt situation. Tänk: alla Israels grannländer är
  diktaturer som har som mål att utplåna landet, det har de sagt själv flera gånger. Israel
  är den enda demokratin i området. Israels grannar, Hamas, Hizbollah o.s.v. siktar
  medvetet in sig på civila offer, exempelvis Hamas raketattacker, den tidigare vågen av
  självmordsbombare som nu stoppats tack vare Israels säkerthetsbarriär. Palestinierna och
  araberna hjärntvättas ända från födseln till hat, hat, hat och mer hat mot allt vad
  Israel och judarna är. Förintelsen under Andra Värdldskriget förnekas varje dag eller
  upphöjs till skyarna av arabiska ledare, i äkta nynazistisk anda. Dessutom är ju Hitler´s
  Mein Kampf en bestseller i Arabvärlden. Arabländerna har anfallit gång på gång med mål
  att utrota Israel.

  Är det konstigt att Israel mot bakgrunden av allt detta är misstänksam mot det som rör
  sig in mot Israeliska hamnar?

 11. Sen är jag verkligt konfunderad över att alla vänstermänniskor som kallar sig fredsaktivister går i taket varje gång Israel och USA för krig eller ens försvarar sig men aldrig tycks ha några problem med andra länders krigsföring.

  Var var t.ex. alla fredsaktivister när Ryssland anföll Georgien? Varför går inga fredsaktivister och bränner ryska flaggor på stan som protest mot Rysslands krig i Tjetjenien? Där om någonstans har ni ett grymt krig… inga fredsaktivister och anti-imperialister protesterade mot de brutala krigen på Balkan på 90-talet, inte förrän USA och Nato ingrep och gjorde slut på kaoset, då blev det plötsligt protester! Varför inga anti-imperialister som protesterar mot Kinas ockupation av Tibet? krigen i Afrika..?

  Om den nuvarande krisen mellan Nordkorea och Sydkorea skulle leda till att krig bryter ut endast dessa stater emellan skulle knappast många s.k. fredsaktivister bry sig. MEN! om USA skulle gå in i kriget till Sydkoreas försvar som de lovat att göra, då skulle ni få se på protester:) Tvivlar jag inte en sekund på:) Fredsaktivisterna på 60- och 70-talet protesterade mot USA:s inblandning i Vietnam, men de höjde aldrig en röst till protest när Nordvietnam startade allting genom att anfalla Sydvietnam. Inte heller tycktes de ha nåt problem med Sovjets inmarsch i Tjeckoslovakien 1968 eller Afghanistan 1979. Inte heller verkade de ha några problem med att alla Israels grannländer anföll Israel på en gång 1967, men när Israel går till angrepp blir de mitt i allt väldigt högljudda. Iraks anfall mot Kuwait -91 var inget problem, däremot när USA ingrep och på Kuwaits egen begäran drev bort Irak började de protestera. Fredsaktivisterna har så gott som alltid ställt sig på diktaturernas sida mot demokratier. Under Kalla Kriget hyllade de Sovjetunionen i allt, idag tycks diktaturerna i Mellanöstern vara deras bästa vänner. Många hyllar och romantiserar Kuba, ett av världens mest ofria länder, och Venezuela som är på god väg att bli diktatur. Deras tal om ”solidaritet” och ”frihet” o.s.v. känns inte direkt trovärdigt. Deras agenda verkar endast vara att vara emot Västvärlden, inte att vara emot krig eller förtryck.

 12. ”Var var t.ex. alla fredsaktivister när Ryssland anföll Georgien? Varför går inga fredsaktivister och bränner ryska flaggor på stan som protest mot Rysslands krig i Tjetjenien? Där om någonstans har ni ett grymt krig… inga fredsaktivister och anti-imperialister protesterade mot de brutala krigen på Balkan på 90-talet, inte förrän USA och Nato ingrep och gjorde slut på kaoset, då blev det plötsligt protester! Varför inga anti-imperialister som protesterar mot Kinas ockupation av Tibet? krigen i Afrika..?”

  Ja, vad gjorde du själv? Satt du liksom nu och hajade på mördarna i Peking och Moskva? Det är vänstern som bygger solidariteten med alla dessa folk du räknar upp – inte högern eller några andra bekväma kälkborgare. Vi stödde upproret i Tjeckoslovakien! Vi är mot Kinas och Rysslands hänsynslösa utrikespolitik! Vi startade ”Ship to Bosnia” (ja, gissa var ”Ship to Gaza fått sitt namn ifrån!) i solidaritet med krigets offer i Jugoslavien.

  Du har noll koll på verkligheten och försöker bara vinna poänger med patetisk retorik utan substans. Det är typiskt att en ”Israelvän” går in och försöker flytta fokus från de som mördades på Ship to Gaza genom att ta upp händelser för 50 år sedan då majoriteten av de som idag protesterar inte ens var födda.

 13. förstås svarar du inte på mina frågor utan väljer att komma med grundlösa påståenden och motfrågor. Orsaken till att jag inte ordnar demonstrationer är att jag inte helt enkelt brukar göra det, men ni som kallar er antikrigsaktivister tycks ha som vana att gå i taket och ordna marscher och protester så fort USA och Israel går till anfall eller ens försvarar sig. Och jag kan inte minnas att jag sett några s.k. fredsaktivister på massdemonstrartoner mot Rysslands krig i Tjetjenien eller bränna ryska och kinesiska flaggor. Inte heller nån som marscherar till protest mot krigen i Afrika, folkmordet i Rwanda, Iraks krig mot Kuwait i början av 90-talet. Kanske du har ett svar på varför ni inte gör det? Om ni ändå är emot t.ex. ”Kinas och Rysslands hänsynslösa utrikespolitik” varför ordnar ni då inga demonstrationer och flaggbränningar till protest mot dessa länder?

  Ship to Bosnia, var det som protest mot inbördeskriget där eller bara som protest mot att USA och NATO ingrep, gjorde slut på kriget och stabiliserade området? Jag gissar starkt på det senare.

  Så kan du ju räkna upp några exempel när ni stött solidaritet med ”dessa folk jag räknar upp”. Fortfarande tycks ni ha en stor fallenhet för diktaturer som jag skrev, det är inte direkt vänstern som stöder utvecklingen mot demokrati i Irak, Afghanistan, det är inte ni som stöder Israel, Mellanösterns ända demokrati gentemot alla omliggande diktaturer, det är ni däremot som understödde Sovjet och tycks romantisera Kuba, Venezuela och diktaturerna i Mellanöstern. Det är borgerligt sinnade som kritiserar diktaturer, inte ni. Bra är det ju om ni understödde upproret i Tjeckoslovakien, men ändrar inte på det faktum att vänstern nästan i allt ändå hyllade Sovjetunionen.

  Jaså, vem är det som försöker flytta fokus från frågan? Om du inte märkte det skrev jag också ett långt inlägg om bordningen av skeppen till Gaza, men du valde att inte nämna det med ett ord utan istället anklaga mig för att ha ”noll koll på verkligheten och försöka vinna poänger med patetisk retorik utan substans.”

 14. Stolt vän av Israel:

  Jag minns en affisch vi spred här i Lund 1995 som löd: ”Mot den imperialistiska blodhunden Jeltsins imperialistiska krig i Tjetjenien”. Vår tidning Internationalen har flera gånger uppmärksammat kriget i Rwanda och självklart var vi mot Iraks invasion av Kuwait. Så lägg av med skitsnacket nu. Ship to Bosnia var en solidaritetshandlinng med de människor som inte valde sida i kriget utan levde sida vis sida oavsett ursprung och religion. Vi förföljdes och fängslades i Sovjet! Så ännu en gång: Du vet inte ett skit vad du snackar om. Lägg av att haverera som en 10-åring.

  Jag förstår inte varför jag ska svara på en kritik av en organisation (Hamas) som jag varken stödjer eller har någon kontakt med. Hat är det du som är förblindad av. Det visar inte minst din fruktansvärda nonchalans mot de familjer och anhöriga som fått sina vänner och släkt slaktade av israelsik militär på internationellt vatten. Du är sannerligen en skam för hela Israels befolkning.

 15. jaha, mer grundlösa påståenden och anklagelser… På vad grundar du att jag är förblindad av hat? Kan du ge ett utförligt svar? Kan du motivera ditt påstående att jag visar ”fruktansvärdanonchalans mot de familjer och anhöriga som fått sina vänner och släkt slaktade av israelsik militär på internationellt vatten”? Men du får väl tro det om du vill, hur ska jag kunna bevisa för dig att jag inte hatar nån eller att jag inte visar sympati. Självklart är det sorgligt det som hände, men min mening är att det i grund och botten var aktivisternas fel.

  Mitt inlägg handlade inte bara om Hamas, det handlade om krisen med konvojen. Fortfarande har du inte svarat på mina påståenden om konvojen. Orsaken till att jag skrev om Hamas o.s.v. var att man måste vara insatt i konflikten för att förstå varför Israel agerar som de gör.

  Om du och ditt parti engagerat er så mycket i frågor om Tjetjenien, Rwanda m.m. lyfter jag på hatten, önskar fler vänsterpartier kunde göra samma sak.

  Jaha, och så havererar jag som en 10-åring. Vem är det som gör det egentligen? jag har besvarat alla dina påståenden, men du besvarar hälften av mina och väljer sen att slänga ur dig meningslösa kommentarer som att jag är förblindad av hat, en skam för Israels befolkning, har noll koll på verkligheten och hajar på mördarna i Peking och Moskva.

  Och hur in i €%&/€/%&#” kan jag vara en skam för Israels befolkning när jag inte ens är från Israel??!! snacka om att ha förutfattade meningar…

 16. En enad värld fördömer Israels brott mot internationell rätt. Mer behöver inte sägas i frågan. Som ”Vän av Israel” har du försökt hitta på jag vet inte hur många grundlösa anklagelser mot oss i Socialistiska partiet. Du leder bort frågan om den humanitära katastrofen och Israels mord till bisatser om Hamas. Jag vet inte din nationalitet – men som det heter: Med sådana vänner behövs inga fiender.

  Fortsätter du dina lögnaktiga anklagelser mot oss kommer jag helt enkelt inte släppa igenom dom i framtiden. Du har påstått att vi stödde Sovjets invasion i Prag, när vi i självaverket kämpade mot invasionen. Du har påstått att vi inte protesterade mot kriget i Tjetjenien – när vi gjorde det. Du har påstått att vi stödde bosnierna för att det hade med NATO att göra (ärligt talat hängde jag nog inte riktigt med i skitsnacket där) – när det som med Ship to Gaza handlade om bistånd. Du har påstått att vi inte uppmärksammat Rwanda – när vi i själva verket gjort det. Du har påstått att vi stödde Sovjet när våra medlemmar mördades och fängslades av regimen. Nog med lögner nu – ta reda på fakta innan du gör bort dig ännu mer.

 17. För att veta den andra sanningen är man tvungen att studera historien och inte bara kasta ur sig en massa otrevligheter.
  Kunskap är viktigt när man skall diskutera dessa saker.
  För att se sambandet mellan Hamas, palestinierna som tillhör det religiösa Islam.
  Så måste man ha läst hela Koranen för att förstå och Även bibeln för den delen.
  För det är religionskrig det handlar om. Och det vore på sin plats att också ha läst Hitlers Mein Kampf för att förstå. Att de Islamska ledarna har gemensamt med nazister är bevisat när Hitler besökte Stormuftin ”Hajj Amin al Husseini” före sista kriget för att få veta hur man skulle göra med judarna. Och det resultatet vet vi. Sovjet samarbetade också med araberna mot Israel och det gör också Ryssland nu fast i mindre grad. För också i Ryssland har man besvär med islamska fundamentalister. I USA har nu opinionen vänt för Obama i och med hans uttalande.
  Kommunister och vänsteranhängare samarbetar eller har sina sympatier hos palestinierna. I detta område har det under långa tider varit strider mot judarna. Det började redan då vi sände korsriddarna ner till Jerusalem för att hjälpa Judarna. Och det är ingen hemlighet att Iran har sagt att de tänker utplåna Israel på samma eller liknande sätt som Tyskarnas nazister gjorde.

  xxxxxxxxxxxxxxxxBorttaget påstående utan någon som helst saklig grund eller bevisning. Återkom med källor om ni påstår att jorden är platt eller liknande tokerier.xxxxxxxxxxxxxx

  Vårat media undviker ofta den andra sanningen, såsom alla de raketer som skjuts in över Israel och förstör skolor sjukhus och liknande. Innan muren byggdes så var det självmordsbombare nästan varje dag inne i Jerusalem med omnejd. Men det glöms fort. Att religionerna har orsakat krig kommer vi inte ifrån. Till ock med Påven välsignade Hitlers vapen. Och Hitler var ingen Ateist som man vill påstår utan gick ofta i Kyrkan. Och Kardinalerna hyllade Honom.
  I Palestina gifter sig islamska palestinier med barn och hyllar därmed Islams grundare Muhammed. Det är viktigt i detta sammanhang att tacka Sovjet för att de krossade Nazisterna. Men tiderna förändras hela tiden och det som var bra för några år sedan, är helt fel idag.
  Varje argumentation vill hålla på sitt parti tills tårarna rinner ner för kinderna skrev jag en gång, och det är så sant. Man ser inte sina egna fel.
  Det är detsamma som man håller på ”Djurgårn” eller AIK eller det parti man tycker är bra. Och många som debatterar har inte en aning om verkligheten.
  Och när man börjar att anmärka på den andra partens intelligens så har man själv hamnat i galen tunna. Alla har ju möjligheten att lära sig mera och förstå saker och ting.
  De människor som var med på dessa båtar trodde att de skulle göra underverk.
  Thore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s