En skitt butik

Folk med humor är roliga. Folk utan humor som försöker vara roliga är bara tragiska. Folk som tjänar pengar på att sprida ett bisarrt människoideal kan dra åt helvete.

Snubben som äger Price Off i Lund är en sån som högaktningsfullt kan dra åt helvete. Till sin skitta butik har han tagit in urfula och vidriga ”bodies” till bebisar.  På den blå står det ”Future president” och på den rosa ”Does this diaper make my butt look big?”. Ja, det var ju jätteroligt, eller hur? Att fostra barn och samhälle till att män är makthavare och kvinnor bara ett attribut känns ju skitmodernt och fräckt. Att butikschefen Fredrik Göransson är komplett imbecill framgår också av hur han inte fattar att folk lackat på texten, utan tror att det är färgerna på plaggen som är problemet. Läs själva i Skånskan.

Så nu vet ni var ni inte ska handla, lundabor. Beröm till Jenny Borgström från Veberöd som uppmärksammade idiotin.

Annonser

10 reaktioner på ”En skitt butik

 1. Ta och tagga ner ett par hekto. Jag tycker du verkar ganska blåst du också, men jag pumpar inte ut ett inlägg på min blogg om det för den sakens skull. Är du politiskt engagerad, vilken politiskt inriktning du än har, så står du för varje enskildas människas rätt. I den rätten ingår att sälja och köpa sådana här kläder. Tycker du att han är en idiot för att han har annan humor än du? Handla inte i hans butik om du inte vill det, för all del, men sådana aggresiva påhopp som du gör i den här debatten har ingenting i politik att göra.

  Med vänliga hälsningar
  Johan R

 2. Var det där det bästa du har att kontra med? Visar ju att dina argument är lika tunna som det du har att försvara.

  Väx upp…!
  /Johan

 3. Ja, för det var precis det här jag visste. Du ska framstå som nån bigshot rebell men du vpgar inte stå för vad du tycker, utan du döljer ditt namn och har inget att sätta emot när någon ifrågasätter dig. När allt kommer omkring är du bara en i mängden av snorungar som försöker hitta en identitet.

  Det är synd om dig…

  Hälsningar
  Johan

 4. mmm….verkligen….

  Har du själv reflekterat över varför tjejer skär sig i armarna och varför kvinnor betydligt oftare än män förknippas med hur deras kropp är skapt? Ser du något samband mellan våldtäkter och sexuella trakasserier å ena sidan och objektifieringen av kvinnan som ett sexobjekt å andra sidan? Eller är allt bara en olycklig slump? Hur kommer det sig att tjejer svälter sig till döds?

  Jag kan inte tänka mig att du tycker att vi har ett bra samhällsklimat för unga tjejer.

  F.ö. passerade jag slyngelåldern för typ 10 år sedan. hur gammal är du själv, och vad har det med sakfrågan att göra? Och varför är det viktigt med vad jag heter. Det finns en anledning till att socialister ibland är anonyma. Nazister i det här landet brukar nämligen ha ihjäl folk som dom inte gillar (som Hitler, du vet) sisådär en gång per år. Om jag skriver namnet ”Björn Söderberg”, ringer det en klocka då? Eller kanske John Hron? Iofs vet den nazistiska rörelsen redan vem jag är och var jag bor. Det har dom gjort länge. Som 17:åring var jag med på den berömda ”dödslistan” som en nazisekt hade framställt och som media slog upp stort. I höstas fick jag en prenumeration på en nazistisk tidning som en markering att ”vi vet var du bor”. Jag har flertalet gånger blivit jagad och attackerad av nazister som velat misshandla mig i bästa fall. Men jag ber inte om ursäkt för det.

  Själv är du säkert jävligt aktiv med att försvara låginkomsttagare, diskriminerade och demokrater som aktivt står upp mot rasism och nazism. Så mister. Vad gör du själv med ditt liv som är så förbannat mycket bättre? Äter grillat och super dig full till Status Quo?

  I övrigt spelar inte mitt namn någon roll för sakfrågan.

  alea jacta est

 5. Tack så mycket, vad glad jag blir! =)
  Och jag kan tala om att jag struntar högaktningsfullt i om folk tror att jag inte har nån humor, jag vet bättre själv 😉

 6. Beklagar att du är förföljd för dina åsikter. Det önskar jag ingen. Försvarar… ja, det tycker jag. Jag står upp för när jag tycker någonting är fel, lika mycket som jag står för när jag vet att jag har fel. Det är helt lysande att du står upp för diskriminerade och alla andra utsatta, men det går lite way out of hand med sådana här saker. Du måste för fan dra en gräns mellan diskriminering och humor, hur bra eller dålig humorn än är.

  Du förföljde med detta inlägget butiksägaren på samma sätt som du själv har blivit förföljd. Du vet hur det känns. Är det okej att utsätta en kille som säljer bodies med tryck som han – och många andra – finner roliga?

  Vad jag gör med mitt liv? Försöker göra det bästa av det, och just nu är det helt fantastiskt, innefattar en del grillat och ibland Status Quo, dock oftast äldre och nyare rock and roll. Fylla? Inte sedan augusti förra året. Men man tackar inte nej till en kall öl en varm sommardag när ryggbiffen ligger på grillen, det är ett som är säkert!

  Och får jag tid så ska jag leta upp en artikel jag skrev som 14-åring om nazismen och Auschwitz som publicerades i Kristianstadsbladet, och som jag fortfarande får hyllningar för.

  Är less på folk som tror att man inte står för saker och ting för att man inte är lika högljudda som dem själva. Jag prioriterar annat i livet helt enkelt, och jag respekterar att du gör det samma, lika mycket som jag förväntar mig att du kanske inte tycker om att den här killen säljer bodies med tryck som du inte gillar, men jag förväntar fan ta mig att du uppför dig som vettigt folk. Och att kalla folk imbecilla baserat på något som sagts från en mun och sedan passerat en reporters skrivflinka fingrar, det är inte riktigt klokt.

  Hälsningar
  Johan Rönn

 7. Vill förtydliga raden ”Du förföljde med detta inlägget butiksägaren på samma sätt som du själv har blivit förföljd. Du vet hur det känns. Är det okej att utsätta en kille som säljer bodies med tryck som han – och många andra – finner roliga?” med ett tillägg. Kanske inte lika extremt förföljd – dock ändå förföljd.

  /J

 8. Jaha du… ”Förföljd”. Lite Orwellianska efter dina fullkomligt meningslösa inlägg är väl ingen högoddsare, precis. I samma anda som övrig mupphöger-internetkrigare så skiter du i sakfrågorna utan försöker dribbla bort det med plattityder. Svara istället på det relevanta, och som texten grundar sig på: Hur mycket ska folk acceptera att våra barn hjärntvättas av företagen och reklambyråerna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s