Idioterna anfaller

Gård på Fäladen i Lund omringat av snutar som ska hindra att fritidsgården fortsätter sin verksamhet på frivillig basis

”Säpos mest personalintensiva del – enheten för personskydd – förblir opåverkad av omorganisationen. Där arbetar mer än 150 specialutbildade livvakter med att bevaka hovet och statsledningen.”

Inget konstigt med detta, så klart. Den härskande klassen och deras ekonomiska system behöver folk som bevakar intressena. Både du och jag vet ju att SÄPO aldrig kommer till räddning när arbetare på Berns eller Lagena strejkar för bättre arbetssituation. Dom har en annan uppgift. Att skydda eliten. Kung, Minister, Kapitalist. Inte småbarnsförälder, bostadslös eller låginkomsttagare.

Det må låta konstigt för den svenske arbetaren av idag. Den som i årtionden blivit mentalt avväpnad av socialdemokraternas läggmtacher i avtalsrörelserna och budgetförslagen. Den som fortfarande tror att det kommer att lösa sig och att arbetsköparna och staten i det här landet  egentligen bara vill väl. ”Vi måste dela på bördorna”. Yeah right! Bördan för miljonären är dock alltid en annan än den som städar dennes vardagsrum.

Folk på KG, Fladden, Linero och Östra Torn vet att snuten är bra när det sker våldsbrott mot befolkningen där, men en annans klass intressen uppenbaras när man vill försvara den lilla välfärd som finns kvar. Men det är vi som pröjsar SÄPO-nördarna och deras äventyr. Dessa duktiga killar (för det är ju oftast just killar) som inte klarade av att skydda Palme och Lindh. Jan Guillou kallar SÄPO-högkvarteret vid dess rätta namn i sina Hamilton-böcker. ”Aphuset på Kungsholmen”. Det är klart att snuten inte burar in de kappvändare och lögnare till politiker som idag röstat för utbyggd kärnkraft. Det är inte elevassistenter och Volvo-arbetare som sätter agendan. Var fanns snuten när varslen duggade tätt förra året?  När klassklyftorna ökar i våldsam takt och tvingar ut folk på gatan, i skuldberoende eller i destruktivt beteende.

Oavsett folkomröstningar som sagt annat. Demokrati i den borgerliga världen är inte mer värd än de 112 skott som snuten i Danmark avlossade mot en protesterande folkmassa i Köpendansk efter att staten där skitit i en folkomröstning som sa att man inte vill ha med EU att göra. Jag vet inte om ni minns det, men ljuden kan jag citera: ”Pangpangpangpanga-Pangpangpangpang”. Etthundratolv gånger.

Det tåls att sägas: Den lag vi har är en klasslag! Öppna lagboken och se vad den koncentrerar sig på! Det är äganderätten. Regler  för kapitalister att vara kapitalister. Det är den OFFENTLIGA makten (inte den ekonomiska) som UTGÅR (inte innehas) av folket. Men den kan inte genomföras innan media och elit lagt sina resurser på att övertala svenskarna om vad som är nyttigt och viktigt. Kungabröllop, exempelvis. Eller varför inte att spekulera med pensionspengar på börsen

Alla ni som tror att ni haft nytta av dom lönnfeta SÄPO-”agenterna” räck upp en hand!

Arbetare och ungdomar: Tror ni att den svenska staten svarar annorlunda den dag ni ifrågasätter sakernas tillstånd? Klicka! 18 May Riots of Copenhagen Se klippet (det som låter som smällare är skarpa skott i huvudhöjd). Det är en nyttig skola i vad som kan krävas om man vägrar acceptera elitens lögner. Inte för att Röda Lund glorifierar våld -tvärtom! – men för att ni ska veta vilken oerhörd klassmakt detta samhällets elit vävt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s