En röst på SD är en röst på denne man…

Jo, han finns på riktigt. Detta är alltså inget skämtinslag, vilket blir väldigt tydligt när man får höra om den rädsla som finns bland de invandrade och vad de får utstå av SD:s förmodade väljare. Bevara fornminnet julafton! ”För nazismen i tiden”.

Vodpod videos no longer available.

Läs också: Vart tar det producerade vägen?

Annonser

4 reaktioner på ”En röst på SD är en röst på denne man…

  1. Det är inte någon rasistisk åsikt som Sverigedemokraten från Filipstad framför, utan snarare en lågmäld önskan om fler jobb och att kommunens pengar inte räcker till för deras ansvar att hjälpa de här invandrarna. Däremot finns det något i intervjumetoden som är mycket mer allvarligt, nämligen när man flikar in och visar en person med anknytning till en nazistisk ideologi i samma inslag.Det finns i vissa intervju producenters mentala tillstånd något som kan liknas vid en pervers häxeriprocess under sen medeltid. Ni har alla de förusättningar Vi Sverigedemokrater saknar.

  2. Vänta lite nu här…Hade han varit nazist (eller snarare ”lagt nazismen på hyllan”) eller inte? Isf är det väl högst relevant, eller det tycker inte du? Annars är väl det mest uppseendeväckande hur jävla blåst han är.

  3. Hahaha! Så otroligt roligt! Fanns så många guldkorn! Och jo, mycket rasistiskt! Det var ju för fan en nazistisk underton i hela inslaget och en mängd naziträsk resonemang som toppade det hela.
    Inslaget måste spridas! Både för skratten å politikens skull! Kanske SD borde få komma fram mer i media så d kan skjuta sig själva i huvudet lite mer (även om d ju såklart redan får oproportionerligt mycket utrymme).

  4. ”- Ja vi skulle… vilja underlätta för företag, å göra det mera attraktivt å göra dom intresserade av å komma till Filipstad… Å etablera sig då.”

    Reportern: ”Hur då?”

    Den intervjuade drar lite snor som han sedan sväljer innan han gör en eftertänksam paus och säger: – Ja’a… Innan blicken vänds mot horisonten och han fortsätter stirra rakt in i abyssen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s