Svar från TPTB

Röda Lund har via mail fått tag i eventbolaget ”Tptb” och en av ägarna, Marc Garpstål, som säger:

”Arrangemanget ställdes in för att vi inte fick sålt tillräckligt med biljetter som kunde täcka för omkostnaderna så vi fick ta beslutet tillsammans med arenans personal att ställa in.

Det var enbart ett tiotal biljetter som såldes, vi räknade med ca 300 så att alla kostnader blev betalda men så blev det inte.

Artisterna har jag inte haft kontakt med personligen så den frågan får du ta upp med någon annan av de anklagade, eller hur jag ska uttala mig.

Möjligheten att få tillbaka pengarna finns självklart, de som har köpt biljetterna behöver bara ringa upp respektive biljettförsäljare.

TPTB:s koppling till Ashkan Naderi var först att han stod som delägare av företaget men efter brist på tid och engagemang uteslöts Naderi.

Jag ser dock ingen anledning till att kalla mig öknamn eller hänga ut oss. Den information som din källa, inga namn nämnda, gett dig om oss är mestadels grundad på bristande självförtroende och hat.”

”Du har lagt upp en artikel på Röda Lunds hemsida med falska anklagelser och utan grund.

Detta tar vi väldigt allvarligt då i princip ingenting i artikeln stämmer, vi har sålt 30st biljetter, och dessa håller redan på att få tillbaka sina pengar. Vi har mycket att stå i då vi har fått problem inom bolaget och därför ställde vi in konceptet. Du har publicerat företagets namn, de anställdas namn samt en bild.

Vi ser väldigt allvarligt på detta då du har smutsat ner bolagets namn. Vi har inte gjort något som helst fel, och du har inte rätt till att skriva som du gör. Jag kommer till att göra en anmälan på detta då du förstör för oss när du går ut med falsk information om vårt företag. Du har heller ingen källa och det du skriver stämmer inte.

Vi väljer att kommentera detta med följande:

Vilket annat företag vill inte att  företagets namn (sic!), samt ägarnas namn och bilder bör publiceras?

Ingenstans på Färs & Frosta Sparbank Arenas hemsida har det stått om något evenemang det aktuella datumet – än mindre med artisterna i RiS. Öht tycks Arenan inte vara verksam denna sommar. Det närmsta arrangemang som går att finna på Arenans hemsida är Swedish Open Karate den 11 september. Samtliga anställda vi försökt nå är på semester. Är det någon förutom Tptb och de som köpt biljetter av dessa som känt till konserten i Arenan?

Att sälja 30 biljetter till en konsert är inget brott, bara höjden av amatörmässighet. Är det någon som fått sina pengar tillbaka?

Tidigare på Röda Lund:

Färska Prinzen om den inställda konserten
Misstänkt bedrägeri bakom inställd rap-konsert

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s