Dagens citat

”Det har knappast undgått någon att det går en beväpnad, rasistisk vettvilling lös på Malmös gator. Inte heller regeringen. Så de skickar integrationsminister Erik Ullenhag till Rosengård. Ledsen om jag är övertydlig nu, men de skickade alltså inte justitieminister Beatrice Ask till någon plats där någon blivit beskjuten.

Tänk dig följande scenario. En galning skjuter ner kulturtanter utanför teatrar och gallerier. Skulle regeringen i det läget skickat kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth till Slottsstaden eller till något konsthantverksgetto på Österlen för att ”känna hur stämningen är”? Skulle någon uppmanat tanterna att inte drälla omkring i sina Gudrun Sjödén-kaftaner hursomhelst.”

–  Skumrask, Svälja kroken, spotta ut betet

Röda Malmö:Fånga in kräket snabbt!

DN DN2 DN3 Sydsv HD HD2 GP SkD SvD svd2

5 reaktioner på ”Dagens citat

  1. Rasist skjuter ner säger du men tänk om det är en invandrare som skjuter då ? Det skjuts varje vecka i invandrartäta malmö

  2. Vi kan så klart inte veta. Polisens huvudspår är iaf att det är en person på högerkanten som står bakom och som skjuter folk pga deras hudfärg. Den här typen av upprepade skjutningar mot människor utan koppling sinsemellan och utan kriminellt förflutet har mig veterligen aldrig ägt rum i Malmö.

  3. Polisen har inte något sådant huvudspår alls, tvärtom har de förnekat att det rör sig om en ”andra laserman”. Lasermannen hade förövrigt invandrarbakgrund, men den diskussionen behöver vi kanske inte ta här…

  4. Huvudspåret är att en man skjuter folk utefter hudfärg. Läser du inte tidningarna, Mattias?
    Lasermannen hade tyskt påbrå, men det är helt irrelevant, eftersom det intressanta är inte hudfärgen på skytten utan motivet. Motivet lasermannen hade var att han hatade mörkhyade. Inte folk som var danskar, finnar, ester eller kanadensare, utan folk som hade mörk hy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s