”Äntligen”

Namn: Alexandra Brunell
Ålder: 20 år
Bor: Stockholm
Yrke: Sekreterare hos Jimmie Åkesson
Intressen: Politik, shopping, mode, fest, mat och resor

Brunells twitter:

Brunells blogg:

Röda Malmö: Stopp för islamofobi, krig och terrorism

GP, aftonbladet, dn, dn2, dn3, dn4, svd, svd2, svd3, svd4, hd, hd2, expressen, expressen2, expressen3,

23 reaktioner på ””Äntligen”

 1. Om det nu stämmer att det där medellandet har kommit till säpo. Då tycker jag att de är dax att skicka ut samtliga muslimer ur landet, varför skall jag som skattebetalare stå och betala husrum och mat åt terrorister ? Nä skicka hem dem till sandlådan igen. Kanske börjar bli dax för en ny mur här i världen. Vad de verkar som så är det övriga världens fel att de finns terrorister.. men alla som verkar tro på den där sillstryparen Allah är ju helt flängd i huvve.

 2. Ja just det, han sprängde sig pga av SD. Ny intelektuell toppnotering av vänstern. Är du nästa man?

 3. Det är alltid spännande med andra religoner i Sverige.
  Om inte Sverige rättar sig efter muslimska lagar så kommer dessa terrorattentat att fortsätta.

  Men vi gillar olika eller hur ?
  Fortsätt att öka invandringen så löser vi säkert alla problem.

 4. Se där ja, ännu en SD:are avslöjar sig som ett människoföraktande svin. Är det nu man får säga ”vad var det jag sa”?..

 5. framför allt ska det bli intressant att se hur politikerna och massmedia troligtvis kommer att göra sitt bästa för att försvara och förmildra attacken genom att pasta att han var sjuk och förvirrad, arbetslös eller förtryckt och att det är det onda svenska samhällets med dess onda och hemska människors fel att han gjorde detta. Salman Rushdie skrev satansverserna pa 80 talet och det blev utlyst en fatwa mot honom. Hela sverige med politiker och massmedia tog unisont avstand fran och fördömde det. Idag 2010 lever danska och svenska konstnärer ja hela nationer under hot trakkasserier och mordförsök men var är det unisona fördömandet av detta avskyvärda beteende nu?? Nä istället anklagas dessa konstnärer för att vara rasister och de som kritiserar Islam kallas även de för rasister. Helt otroligt sjukt.

 6. Terrorbrott är aldrig acceptabla men…

  Vithyad man skjuter dussintals i Malmö = ensam galning.
  Mörkhyad man dödar sig själv i Stockholmsbomb = terrorist.

  Mhm?

 7. Han kan vara psykiskt sjuk men det är också möjligt att han inte är det. Precis som Malmöskytten. Det finns ingen anledning att försvara eller förminska terrorbrottet. Achmad varför angriper du något som ännu ingen har sagt?

  Han är en av 100.000-tals svenska muslimer, den som förespråkar kollektiv bestraffning av hela folkgrupper hör inte hemma i ett modernt demokratiskt samhälle.

 8. Jo JW det är nämligen sa det fungerar i Sverige. Ni som pastar er sta för människors lika värde och rättigheter kastar er enbart ut i försvar när islam kritiseras. Helt förbehallslöst beskylls alla som kritiserar islam för att vara rasister och de hotas och trakkasseras. Varför gar ni inte ut i samma blinda försvar när kristendomen spottas pa och förlöjligas som den gör dagligen varför enbart islam???

 9. Achmad:

  Det du skriver är inte sant, men trots det låter jag det stå kvar. Skulle ditt påstående stämma skulle Röda Lund anse sig som rasistiskt. Vi har, och vi kommer, kritisera religion oavsett namnet på anhängarna. Men vi kan också skilja på religionskritik och de som med islam som ursäkt plockar upp gamla rasistiska föreställningar om ”svartskallarna”.

 10. Achmad, på vilka grunder menar du att islam skulle vara en bättre förklaring till dådet än att han är ”sjuk och förvirrad, arbetslös eller förtryckt”?

  Varför skulle vi tänka annorlunda kring det här dådet än kring exempelvis Lasermännen? Kan det faktiskt inte vara så att det är psykosociala förhållanden som ligger till grund för dådet?

  Det handlar inte om att ursäkta eller att ta ifrån mannen ansvar.

 11. Vad modigt av dig Röda Lund vem du nu är…men min fraga kvarstar. Varför gar ni inte ut i samma blinda försvar när kristendomen spottas pa och förlöjligas som den gör dagligen varför enbart islam??? Vad är egentligen skillnaden?

 12. Varför publiceras det skämtteckningar om kristendomen dagligen som ingen reagerar pa men när lars vilks ritar tva teckningar är det hets mot folkgrupp, rasism, islamofobi och alla möjliga saker?

 13. Ja fascinerande bilder…jag gillar även Jonas gardells program om kristendomen. Ser gärna att han gör ett likadant program om islam. Men problemet är bara att kritiserar man islam blir man stämplad som rasist, islamofob, främlingsfientlig och sa vidare. Detta förbehallslöst och helt utan rim och reson gar drevet. Ett andra problem är att det finns en väldigt uppenbar risk att bli dödad samtidigt som ”människorättskämpar” ivrigt hejar pa da de som nu vagat kritisera, granska skämta om islam ända är ondskefulla rasister i deras ögon. Dubbelmoralen är pataglig, hyckleriet lika sa. Skrämmande.

 14. Ja varför skulle han inte kunna göra en sa smart och rolig som han är hade blivit en dundersuccé. Problemet är ju da som jag tagit upp atminstonde ett exempel pa tidigare salman rushdie hersi ali i holland som varit muslimer själv som kritiserat islam denna fredens religion som sedan dess lever med skydd dygnet runt. vilks förresten som blev attackerad under en föreläsning i Uppsala som pastods vara rasistisk. Lögn och förtal. Han höll en föreläsning där han även visade och tog upp konst inte sa smickrande för judendomen och kristendomen men det var det ingen som reagerade pa förrän han kom till den delen som handlade om islam. Konstigt va??? Eller vad säger du Röda Lund??? Vid stycket om islam reste sig människorättskämparna upp och skrek unisont RASISM !!! NER MED VILKS!!!

 15. Achmad: Jag fattar inte vad Röda Lund har med detta att göra. Ja, religiösa blir sura när deras religion smädas. Och? Vi blir sura när folk förtrycks och länder bombas. Vi har inte med religion att göra. Var vänlig att sluta slåss med väderkvarnar, Don Quijote.

 16. Alex…för att vi lever i ett samhälle där vi i Sverige ständigt hela tiden letar efter förmildrande omständigheter för nagons brott.Vi har även en otrolig förmaga att fokusera pa hur synd det är om förövaren och nästan helt ignorerar offret. Ta parkeringsmordet i Landskrona till exempel. Klockrent exempel pa ett samhälle som är pa tok för humanistiskt. sa pass att det blir naivt och löjeväckande.Vad fick han nu 3 ar eller ännu mindre för mord av en försvarslös 78 arig tant. Fast det är klart han var ju arbetslös stackarn och tillhörande minoritetsgrupp sa han var ju ett offer precis som denna stackars ”förvirrade” självmordsbombare. Nä mördare är vad de är, varken mer eller mindre och det är inte ett dugg synd om dem. lasermännen tyckte det var roligt att skjuta folk. Punkt slut. Förkastligt beteende som pa intet sätt ska förmildras av att de är arbetslösa eller haft en katt som sprungit bort eller annan löjeväckande anledning.

 17. Achmad:
  Det finns anledningar till att folk begår brott. Detta är nödvändigtvis inte samma sak som förmildrande omständigheter. Att kunna förstå brott är första steget i att kunna förhindra dem.

  Ingenstans i någon lagtext finns något stycke om att en brottsling ska behandlas mildare pga arbetslöshet eller ursprung. Tvärtom visar all tillgänglig fakta att människor med utländsk bakgrund döms hårdare och oftare än de med svensk bakgrund som begått samma typ av brott. I det aktuella fallet visar du ännu en gång på din okunskap eftersom mannen inte dömdes för mord av den enkla anledning att det inte är mord om man ”i stridens hetta” och utan uppsåt att döda slår en människa så att den faller och pga fallet dör. Vållande till annans död kallas den typen av brott, och inte mord. Detta gäller oavsett om du heter Ahmed eller Anders. Är rik eller fattig.

  Om man inte är intresserad av att förstå verkligheten och de fakta som ges kan man inte heller förändra den annat än som den blinde leder den döve. Med sådana kan man heller inte diskutera eftersom argumenten hämtas från hjärtat istället för hjärnan.

  Och med detta låser jag nu kommentatorfältet, eftersom det sedan flera inlägg tillbaka slutat att handla om blogginlägget. Återkom gärna i något annat inlägg för en diskussion om just det inläggets innehåll.

Kommentarer är stängda.