Unga ska ha stryk

Visst är det fantastiskt med en skolminister som kräver full utbildning av lärarkåren, utan att ha någon som helst utbildning i det han är minister för? Visserligen är inte utbildning en garant för att vara en bra lärare, men nån måtta får det väl ändå vara när en skolminister kommer med förslag som tyder på misstänkt långvarigt bruk av cannabinoider i kombination med regelbundet skolk.

Tydligen var borgarna på Universitet idag. De rödgröna var inte inbjudna. Tycker den här kommentaren på Sydsvenskan säger det mesta:

”Bra att AF Studentafton inte bjöd in de rödgröna! De rödgröna har ju fel i sak, och att bereda dem utrymme att uttrycka sina felaktiga åsikter står i strid med vår akademiska och studentikosa tradition.
Studenternas jubel bekräftar att sossar, miljöpartister och andra som inte fattar politik inte är välkomna i vårt Lund!

Det är hedersamt och berömvärt av AF och Lisa Blomqvist att de tar ställning för alliansen och ytterligare fyra år av ovedersägliga framgångar! Det är varje lundaakademikers plikt att hjälpa regeringen till seger!

Vill även passa på att berömma tidningen Lundagård som med sina glasklara, alliansvänliga krönikor och ledare äntligen tagit steget fullt ut och konsekvent arbetar som en äkta, oberoende liberal tidning!”

En reaktion på ”Unga ska ha stryk

Lämna en kommentar