Fråga Röda Lund


Här ställer du frågor om Röda Lund, Socialistiska partiet eller Fjärde Internationalen. Helst ser vi att du inte debatterar här, då detta är till för folk som är nyfikna på något särskilt om oss eller vad vi tycker i en viss fråga. Man kan så klart också be om råd eller hjälp så svarar vi så gott vi kan. Hur ockuperar man? Hur skriver man ett flygblad? Vad ska man tänka på om man ska fixa en demonstration? Bör man vara med i facket? Varför ska man organisera sig i SP? Hur kan ni vara så bäst? osv.

Fråga Röda Lund!

12 reaktioner på ”Fråga Röda Lund

 1. Hej

  Jag gör en timmesfilm för Ordfront TV (ligger under Ordfront, är en ideel filmförening). Filmen handlar om husockupationer mestadels i Stockholm, och övriga Sverige och lite Europa. Jag letar nu efter någon/några bilder från Lund som jag kan ha med i filmen. Vet du något?

  Har pratat med han som gjorde filmen ”Drömmarna på taket” om husockupationer i Lund. Han själv letat men hittade inga stillbilder. Då hans film ägs av SVT kan jag inte låna bilder från hans film.

  Tacksam för tips eller bilder!

  /Fredrik

 2. Det vet jag nog redan. Ni skickade snuten på oss. Bl a blev en 9 årig tjej pepparsprejad i ansiktet av era drängar. Det var annat än den behandling du ditt svin fick när du fuskade med sjukpenningen. Feg som du var vågade du inte komma ner till Romano Trajo trots att jag ringde upp dig och bad dig komma. Så är det med fuskande politikerpatrask som du. Låser in er på kontoret och låter någon annan sköta ert skitgöra. Men du ska nog se, Herr Fuskare, att det knappast är slut med ockupationerna. Snart börjar en ny hösttermin.

  Fast har du material så kollar jag gärna. Om du vågar ses öga mot öga den här gången vill säga, ditt fega kräk.

  Folkpartiets toppnamn i Lund, Lars Hansson, var inte så sjuk som han sade. Det hävdar Försäkringskassan som nu kräver att han betalar tillbaka runt 50 000 kronor av den sjukpenning han fick förra året.

  LUND. ”Arbete, inte bidrag”. Det är folkpartiets förslag på hur Lund kan bli ”mycket bättre”.

  Men efter Försäkringskassans granskning står det klart att en av partiets toppfigurer, Lars Hansson, som bara tills för någon månad sedan var ordförande i partiet, och nu är ordförande i Lunds största barn- och skolnämnd, själv har utnyttjat försäkringssystemet på ett felaktigt sätt.

  Lars Hansson var under nästan ett år sjukskriven på heltid samtidigt som han fortsatte att styra partiets närmare 400 medlemmar, kandiderade till riksdagen, drev en intensiv personvalskampanj, satt med i styrelser, var vice ordförande i centrala skolnämnden, satt som ordinarie ledamot i kommunfullmäktige och var revisor i en hästklubb. ”

 3. Läste att ni tycker marxismen är ett bra alternativ.
  Har bott både på Cuba och i Nicaragua, så jag vet med säkerhet att ingen av dessa sociala experiment gynnar folket.
  Kan du elaborera lite om hur ni skall lyckas med det som tidigare marxister misslyckats med?

 4. Det var ju gött att höra att du ”med säkerhet” vet att dessa länder inte gynnat folket. Då är du antagligen med på vår analys om att det svenska experimentet inte heller gör det.

 5. Hur blir det med borttagning utav https://rodalund.wordpress.com/2010/07/16/misstankt-bedrageri-bakom-installd-rap-konsert/

  Detta ska bort utan tvekan, vad w l har sagt stämmer inte, jag valde att dra mig ur bolaget för jag inte trodde på idén, men adressen var fortfarande kvar på min bostadsadress.

  Hänger ut personer på detta vis, jag har tidigare förklarat läget, och enligt rickard och marc har alla personer åter fått sina pengar tillbaka. Så ta bort skiten. Har inget med detta att göra och har aldrig haft.

 6. Nej, det ska inte bort. Däremot har ditt efternamn tagits bort i alla artiklar, vilket jag lovat, men inte alls behövt. Att du är så jävla pantad, vilket inte minst dina affärsäventyr visar, att du fortsätter att skriva ditt namn i kommentarerna gör dock att du som person fortfarande kan kopplas till innehållet.

 7. Jag har inte fått mina pengar, 1000 kronor, så det kan ju inte stämma Ashkan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s