Ut med packet, och in med dom i cellen!

En gång i tiden hyllades de som kämpade mot imperialistiska makter. De ansågs som modiga, stolta och okuvliga förebilder som vågade stå upp för rätten att själva bestämma över sitt land. Länder som Nicaragua, El Salvador, Vietnam, Angola, Mosambique, Zimbabwe och Laos var alla delar av denna kedja av nationella befrielserörelser som vågade trotsa supermakten USA under det kalla kriget. Upproriska massor i Polen, DDR, Tjeckoslovakien och Ungern drunknade i stöduttalanden från alla från höger till vänster. Ja, inte de moskvatrogna diktaturkramande kommunisterna i VPK förstås, men alla andra. I Stockholm gick Palme bredvid Nordvietnams ambassadör. Det var inte så att alla dessa befrielserörelser alltid hade de ädlaste uppsåt eller de bästa och mest humana metoder. Men att anklaga en person som ser sitt folk förintas av napalmbomber för att inte vara human är som att anklaga katten för att inte spola efter sig på dass.

Klicka för autentiska bilder från krigets Irak
Klicka för autentiska bilder från krigets Irak

Idag är det en annan visa. Medan bomberna briserar i Basra och Bagdad tävlar världens länder om vem som kan pissa mest på de som gör motstånd mot ett fullständigt lögnaktigt krig. I Afghanistan skjuts amerikanska soldater med svenska vapen av afghanska krigare med amerikanska vapen. Svenska soldater sprängs i bitar av ryska och amerikanska landminor av islamister som ser Saudiarabien som sitt föregångsland. Samma land som är USA:s viktigaste allierade i mellanöstern. Det finns inte en enda jag känner som inte tycker talibaner och wahabiter är äckliga svin som borde oskadliggöras och skickas på omskolningsläger. Att de står i vägen för kvinnors frihet och vanligt folks möjligheter att bygga upp ett bra samhälle. Packet ska väck från kartan. Men först får jänkarna se till att ta sitt pick och pack och dra. För så länge dom finns och så länge deras insatser styrs efter hur mycket olja, gas och pengar de kan sno åt sig, så får islamister och tokar grym reklam för sina rekryteringskampanjer.

Idag läser vi om hur maning till terror ska bli straffbart. Helt okej, tänker du och jag. Men vad är terror? Och ska man anta en lag ska den väl gälla alla? Även om du är rik och mäktig? Det är väl så det funkar i en demokrati? Därför tänkte jag: Äntligen en bra lag! När jag läste följande:

”Bland annat gör den det olagligt att i Sverige uppmana till brott som ska begås i utlandet”. Fy fan vad gött! Nu kommer hela högern att buntas ihop och skickas till igenbommad cell. Det är ju glasklart. De har dessutom i Sveriges största medier begått och fortsatt begå samma brott om och om igen. För om USA – med all önskvärd tydlighet – brutit mot internationell rätt. Om USA har bombat, mördat, svultit och lemlästat miljoner människor. Torterat, fängslat och förföljt. Då borde det väl inte råda någon som helst tvekan om att de som stödjer och uppmuntrar USA i detta numera kan dömas enligt europeisk terroristlagstiftning. Svenskan skriver:

”Definitionen av vad som är terroristbrott utgår från flera internationella konventioner, bland annat FN:s konvention från 1999 om bekämpande av finansiering av terrorism.

–Där definieras ett antal gärningar som terroristbrott: till exempel kapning, sjö- och luftfartssabotage, flygplatssabotage och våldsbrott i syfte att destabilisera samhällen eller påverka stater att utföra eller avstå att utföra vissa handlingar, säger Per Lennerbrant.”

Jag väntar med spänning på att Sveriges regering buras in. Att de svenska soldater som åkt iväg till Afghanistan omedelbart tas hem pga att de skickats såsom medhjälpare och avlastare för den amerikanska terrormakten. Vidare utgår jag från att samtliga redaktioner på DN, Svenskan, Sydsvenskan, Expressen, Skånskan och GP genomsöks och dess datorer och arkiv beslagtas, om det  i framtiden  kommer det minsta knyst därifrån som backar upp USA:s terror. Tyvärr har väl inte lagen börjat gälla än, annars hade jag kunnat tipsa snuten om följande terrorbrott: Minst dåliga valet. Varför inte bygga ett eget svenskt Gauntamano? Jag föreslår Ven. Då kan både danskar och svenskar stå och skrika och peka finger åt de forna topparna som får strosa runt med fotbojor och orangea dräkter i hönsburar. För att göra det extra jobbigt för dom tycker jag vi spelar ”Hälften skåning, hälften dansk” med Brogrens på max hela nätterna långa.

Läs mer: Röda Malmö Kildén&Åsman Internationalen

16 reaktioner på ”Ut med packet, och in med dom i cellen!

 1. Ta en valium eller nått min vän. Det är inte bra för hjärtat att bli så upprörd.

 2. Till att börja med kan man ifrågasätta de blinda hyllningarna av de som ville berika sig själva på bekostnad av väst, vilket man kan kalla i stort sett alla grupper som bedrev ”befrielsekrig” mot kolonialmakter eller deras allierade. Det var ju inte så att det blev bättre för folken i Zimbabwe, Sydvietnam m fl för att en korrupt, nepotistisk minoritet övertog makten.

  Sedan kan man konstatera att den svenska och internationella Afghanistaninsatsen är dödfödd, men hur får du den till att syfta till att ”destabilisera samhällen”? Vad sysslar i så fall fienden med?

 3. Nu skall vi se här. Du verkar helt överens med amerikanerna: Packet skall väck från kartan.

  Nu är det ju så att packet har vapen. De lämnar inte ifrån sig makten frivilligt och är ofta villiga att gå i döden för sin rätt att förtrycka andra. Så hur har Du tänk bli av med exempelvis talibanerna i Afghanistan?

  Var det på grund av de oerhörda oljetillgångarna i Serbien, Somalia, Västeuropa mfl som USA lade sig i dessa konflikter? Svaret är välkänt: Nej. Att ensidigt ideligen häva att USA enbart agerar för att tjäna pengar och ta över oljekällor är i verkligheten oerhört svårt att leda i bevis.

  USAs olika regeringar genom åren har varit olika framgångsrika. Vissa har gjort fel, andra rätt. Liksom alla andra människor och regeringar gör de bra och dåliga saker. Att ensidigt alltid försöka härleda allt som USA som land företar sig som ensidig ondska är helt enkelt osant.

  Skall bli intressant att se hur den nya terroristlagen utformas. Vi har ju dock idag en lag mot hets mot folkgrupp. Jag ser dessa två lagar som samma andas barn. Enligt lagen för man inte uppmana till mord och förföljelse av muslimer, färgade och andra människor. Vad är skillnaden när en islamist uppmanar till mord på icke muslimer, judar mfl?

  Alla lagar är luddig och öppna för tolkning. Det är därför man har domstolsväsende, och slutligen HD, just för att hitta bra och funktionella tolkningar av lagar. Varför skulle detta inte gå med denna lag?

  Nu inser jag snabb efter lite läsande på denna blogg att debatt nog inte är så intressant. Raljerande skulle jag nog snarast kalla tonen här.

  Men jag gör hur som helst ett försök till ett inlägg. Skall bli intressant att se om jag i vanlig socialistiskt ordning blir ”utrensad”.

 4. 1) USA ockuperade varken Serbien eller Somalia. Man bombade och gick in och ut. Bombningarna av Serbien var ett fruktansvärt svineri, och Somalia var vad det brukar vara när USA tar fram pickadollan: En humanitär katastrof. Inte ens den mest naive tror väl idag att USA gick in i Irak för något annat än oljan? USA använder sin militär för att skydda sina intressen. Idag är detta intresse särskilt olja. Ingen har pratat om ”ensidig ondska”. Läs inlägget, för bövelen!
  2) ”Enligt lagen för man inte uppmana till mord och förföljelse av muslimer, färgade och andra människor.Vad är skillnaden när en islamist uppmanar till mord på icke muslimer, judar mfl?” Ingen. I det senare fallet finns dock risken att du blir kidnappad och förd till ett hemligt fängelse och torterad av världens enda supermakt.
  3) ”Utrensad” är vad vi demokratiska socialister blev från de gamla östdiktaturerna, så kom med nåt nytt.

 5. loaderrorready: ”Inte ens den mest naive tror väl idag att USA gick in i Irak för något annat än oljan?”

  Hade det inte varit både billigare och populärare att bara lyfta bojkotten av Saddam-regimen? Och varför Irak och inte Iran som hade ännu sämre relationer med USA och mer olja?

 6. ”I Afghanistan skjuts amerikanska soldater med svenska vapen av afghanska krigare..”
  Bullshit! är det korta svaret till detta påstående! Det långa är att svenska vapen, artillery och ammunition används för fan över hela världen PÅ stackare de S.K terroristländerna och inte AV de länderna mot sviner som invaderat och ockuperat deras länder!
  … See More
  ” Svenska soldater sprängs i bitar av ryska och amerikanska landminor av islamister”

  Skrattande! för över 200 år av ”fred”(läs dubbelmoral politik) äntligen Sverige har angripit i ett ”KRIG” och för vadå? FRED! Oh min mage! lol och sen svenska soldater sprängs i bitar!! Herregud vilka tuffingar!! för fan i några årtionden har Afghanska barn lekt bland de landminor och dödats och handikappats!! vart i helvetet var du då??!?!! Sen är det Islamisterna oj oj det är ju de som man ska akta sig för!!? för fan lägg ner med allt dessa skitsnack! låt oss leva hur fan VI vill! VI ÄR MUSLIMER OCH INTE ISLAMISTER SOM DU KALLAR OSS!! FAN HELLER ATT DU SKA GE OSS ETT NAMN!!! KÄFT!!! Det är för helvetet inte din jävla business hur vi vill leva i VÅRT land!! STICK!!!!!

  ” som ser Saudiarabien som sitt föregångsland. Samma land som är USA:s viktigaste allierade i mellanöstern”

  Kopplingen mellan Saudia och USA är inte religiöst och hur fan kan sådant påstående skrivas och sen blundas för? Muslimer(som ni kallar Islamister!) ser inte upp till något land! De ser upp till det som Gud har gett de att anpassa sig till och det är Noble Qurán, man ska fan skaffa sig lite clue innnan man avslöjar sin ignorans så där!

  ” Det finns inte en enda jag känner som inte tycker talibaner och wahabiter är äckliga svin som borde oskadliggöras och skickas på omskolningsläger”

  Äckligt är du och ditt tänkande! vad fan vet du om Taliban? vem är de? vilka är de? för i helvetet!!! DE ÄR MITT FOLK, DE ÄR AFGHANER SOM VÄLJER ATT VARA FRI!! ATT LEVA SITT LIV ENLIGT ISLAM FÖR I HELVETET DET ÄR FAN INTE DIN JÄVLA BUSINESS ATT LÄGGA DIG I DERAS LIV!!!! JÄVLA SVINER KOMMER FRÅN ANDRA SIDAN AV VÄLDEN FÖR ATT LÄRA OSS HUR VI SKA LEVA VÅRT LIV!!!! FUCK OFF!!!!!

  ”Att de står i vägen för kvinnors frihet och vanligt folks möjligheter att bygga upp ett bra samhälle”

  Spara din ”frihet” för dig själv för dina systrar och mor och döttrar för fan!! våra kvinnor behöver inte din jävla äckliga frihet att bli horor!!!! våra kvinnor ska aldrig blir som svenska kvinnor!!! ALDRIG!!! OCH DET ATT HELA VÄRLDEN HAR SAMLATS PÅ OSS VISA HUR JÄVLA STARK VI ÄR!!! DRÖM VIDARE ATT HELA VÄRLDEN TILLSAMMANS KAN GÖRA ETT SKIT OCH FÖRÄNDRA OSS!!!!

  ”Packet ska väck från kartan. Men först får jänkarna se till att ta sitt pick och pack och dra. För så länge dom finns och så länge deras insatser styrs efter hur mycket olja, gas och pengar de kan sno åt sig, så får islamister och tokar grym reklam för sina rekryteringskampanjer.”

  Nästa gång när man vill göra en äcklig propaganda ska man försöka använda sig av lite smarta drag!!! AVSLÖJAD OCH ÄCKLAD!!!!

 7. Om du inte är islamist förstår jag inte varför du är så upprörd. Jag har inga problem med kristna, muslimer eller judar eller någon annan. Däremot har jag problem med religiösa dårar som vill göra politik av en över 1000 år gammal skrift. Du verkar rätt tydligt vara en sådan dåre.

 8. @loaderrorready

  Det verkar som om du är totalt korkad i huvudet va?! Jag har tydligt skrivit och förklarat att vi är Muslimer och vi accepterar inte att bli kallad ”Islamister”!! Om du har rätt att ge oss ett namn som du tycker passar oss då har jag samma jävla rätt att kalla dig en Satanist!! Upfattat? Bra!!

  Som sagt det ser ut som om du är en av de äckliga DUMBS som spriger efter allt som kastas ut ur USAs skithåla!! Där man målar oss som ”terrorister”! ”Either you are with us or you are a terrorist!!! Så snälla håll käften om du är nu ev av de som vill spridda sådana äckliga avslöjade propaganda!! Och du undrar varför jag är upprörd? Du jävla idiot mitt folk dödas dagligen!!! Ni så kallade ”civilicerade” Väst-länderna har slagit samman och bombar mitt folk med bara tryck på en knapp så jävla FEGT och så jävla omänskligt att döda sina midmänniskor bara så där med ett kallt hjärta!!! Jävla idiot lyssna noga!!! om jag ska inte bli upprörd när det gäller att mitt folk dödas och sen svartmålas som terrorister, NÄR I HELVETET SKA JAG BLI UPPRÖR DÅ??!!! NÄR EN JÄVLA BLIND IDIOT SOM DU VILL HA MER FÖRKLARING?!??!

  Du måste vara en jävla Nazi eller en så sub-human med så äckligt tankesätt!! Vem i helvete är du eller någon annan att bestämma hur vi ska leva våra liv i MITT LAND I AFGHANISTAN?!?! VEM FAN ÄR DU ATT BESTÄMMA OM JAG VILL LEVA MITT LIV ENLIGT ISLAM ELLER INTE??! DU HAR FAN INGEN RÄTT ATT UTTRYCKA DIG SÅ!! DET ÄR PRECIS SOM OM VI DRAR EN ARMÉ TILL SVERIGE OCH BESTÄMMER ÖVER ER MED VÅLD ATT NU SKA ALLA SVENSKAR SLUTA DRICKA ANNARS DÖDAR VI DE!! ÄR DET RÄTT TYCKER DU??!!

  DU ÄR ETT BRA EXEMPEL AV THE DUMBDOWNING PROCESSEN!! VILKEN PRODUKT!! GRATTIS!!! LOLz

 9. Har du läst mitt inlägg öht?

  Det är skillnad på att vara muslim och islamist. Det är två olika ligor. I det ena fallet är du religiös och har din tro, och i det andra fallet så vill du göra denna religion till lag för alla människor. Islamism är inget som majoriteten av muslimska länders befolkningar är för. Islamismen finns på vissa platser – precis som att det finns mer av tok-kristna i vissa delar av USA – men är i klar minoritet. Det är inte jag som bestämmer om dessa människor vill leva enligt sharia. Det är dessa människor själva (i de flesta falll. I islamistiska diktaturer som talibaner och Saud-släkten vill försvarar finns inte den rätten), och det står väldigt klart vilket val de gjort.

  Så. Läs nu om mitt inlägg. Särskilt de passager som handlar om USA:s krig i Afghanistan och Irak.

 10. @loaderrorready

  Jag har läst ditt inlägg och hela artikeln. Nu tydligare än det här går inte och säga det, så snälla sänk musiken och lägg ölen vid sidan och försök samla dina alkohol-skadade hjärnceller så du begripper fullständigt det jag säger:

  1. Artikeln kritiserar USAs politik och det som händer i Irak, visst, men artikeln är en äcklig propaganda. Varför? Svaret har du i mitt första inlägg! En tydlig sign är det: om artikeln inte är en äcklig propaganda skulle den inte ha en bild av en ”stackars soldat” så man tycker synd om honom att han är ju där för att ”liberate” Irakiska folket eller Afghanska folket! Istället, hade man en bild på en av de hundratusentals barn och kvinnor som DAGLIGEN splittras i bitar av NATO och USAs bombningar!!

  2. Det är skillnad mellan Muslimer och Islamister, ja, FÖR DIG!! Därför att du är en hjärntvättad förföljare av denna propaganda! Vem har sagt till dig att majoriteten i Afghanistan(vilka är Muslimer, över 98%) inte vill att DERAS LAND ska styras enligt Islam?? Hur fan kan DU veta detta??! Har du kört din egen röstning i Afghanistan och vi inte vet om det?!!
  Låt mig utbilda dig!: Islam är inte bara en ”tro”, Islam är livet, Islam är för att upplevas, för att verkställas, för att styra samhället, Islam är politik, Islam är lagar, Islam är the perfect way of life. AND PAY ATTENTION HERE!: Vem har sagt till dig att i Islam man vill tillämpa dess lagar över ALLA människor?? Varifrån har du hämtat den här lögnen? Ser du att du är hjärtvättad till högsta grad!!?

  Islam tvingar inte någon till att leva under dess lagar! Aldrig gjort och aldrig kommer att göra, därför att det står tydligt och klart i Koranen! Hade Muslimerna gjort så, så hade man ingen Jude,Kristian,Sikh eller andra icke-muslimer kvar i Muslimska länder!! Helt tvärtom, Islam skyddar människors rätt att prakticera vilken religion de vill ha eller vill inte ha någon religion alls, fine!!
  Sharia är till Muslimer, BARA! Hur dumt blir det att verkställa en lag på en person som inte erkänner att gå under lagen?! Tror du att vi gör så?! Då måste du vara såååå ignorant!!!

  Förövrigt, vem fan har ställt dig ansvarig som World Police att komma från andra sidan av världen och ”rätta till” i MITT LAND?!? Vem är du att tycka att vi ska inte leva enligt Islam och Koranen? Märker du inte hur dumt ditt uttryck låter?!

  Bara för att ni är icke-religiösa och har inga gränser och moral betyder det inte att hela världen ska adoptera samma äckliga normer som ni har i er ”civiliserad” samhälle!!!

  Så lär dig att tolerera andras kultur, religion och VAL att leva hur de vill, att bestämma över egna liv och I EGET LAND!! Så länge du och människor som du är så himla arroganta att inte ens kan acceptera att Muslimer i DERAS LÄNDER har rätt och VILL leva enligt Islam, så länge ni finns så finns det krig. Vem tror du är de soldater som dödar, bombar och massakerar helt hänsynslöst barn, kvinnor, äldre och alla människor i Afghanistan, Irak och andra länder? och de tror att de är där för ”liberation”? För ”Democracy”? Vem tror du att de är? Människor som tänker precis som du! De tycker att ett land styrd av Islamiska lagar (Sharia) skulle vara hemskt och ett hot mot resten av världen! Stupid!! Vi ser ju vem är ett hot mot världen och mot mänskligheten! So get your head out of the sand and start thinking for yourself!

  Btw, remember, your ignorance is the manufacturer of your hatred, so get rid of it!

 11. 1) Artikeln har en bild på en soldat. Det är väl ganska passande att ha det när man skriver en artikel om USA:s krigande? Att det är en ”stackars soldat” vet jag inget om. Du kan f.ö. klicka på bilden för att se film från kriget. Då framgår det rätt klart att det inte handlar om att ”tycka synd om”. Du verkar således fortfarande tro att jag eller vi på något sätt har något till övers för kriget. Därför undrar jag vem som egentligen sitter och klunkar pilsner. Du eller jag? Du verkar iaf mest läsa det som passar din syn av ”västerlänningar” (samma argument SD använder kring muslimer f.ö.).

  2) Ja, så resonerar en islamist. Ärligt talat tycker jag du är rätt äcklig med ditt hjärntvättade trams om en Gud. Hur många kyrkor finns i Sudiarabien? Varför sprängde talibanerna buddhastatyer? Mig veterligen gäller huvudduks-tvång även för turister i islamistiska länder som i Afghanistan och Saudiarabien. Eller har jag fel? Jag hoppas jag har det. Sen är det alltid lustigt hur en del islamister väljer att ta upp det som för tillfället passar i debatten. Samma sak med kristna som en dagen snackar om Jesus kärleksbudskap och nästa dag säger att Gud är på dess sida i bombkrig. Eller när du kommer in och snackar om frihet samtidigt som du stödjer talibanerna. Samma talibaner som i Pakistan käppjagade in kvinnor i en byggnad som brann för att de inte hade huvudduk på sig. Det var tydligen sann kärlek det. Islam är inte politik. Det är religion. Det är lika tramsigt att göra religion till politik som att göra jultomten till president.

  3) Vi har visst en moral. En moral som handlar om att stå upp för de svaga. Oavsett om förtryckarna är nazister, islamister, kapitalister eller imperialister.

  4) Jag tolererar det jag tycker är bra och det jag tycker är dåligt tolerar jag inte. Talibaner och andra religiösa muppar som exempelvis George W Bush eller Göran Hägglund tycker jag är dåligt.

  5) ännu en gång: Jag är mot USA:s krig i Irak och Afghanistan.

 12. I dagens SvD finns en artikel som är väl värd att läsa. http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3904529.svd

  I den står det om det hot talibanerna utgör och hur de tvingar alla kvinnor att bära burka eller huvudduk. I Kabul är det dock fortfarande möjligt att för kvinnor att visa håret. Än så länge. Så länge talibanerna inte intar staden. Som det står:

  ”om talibanerna får bestämma blir kvinnorna i praktiken rättslösa”

 13. ”Du verkar iaf mest läsa det som passar din syn av ”västerlänningar” (samma argument SD använder kring muslimer f.ö.)”

  Jag läser kritiskt och svarar på dina toma ord vilka jag redan gett tydliga svar på men ändå måsta man upprepa samma sak så du kanske nångång börja fatta istället att undvika svara på punkterna som du gör! och snälla lägg av med det här resonemanget med SD så du vill visa dig att du inte är en av de(även om du nu är omedveten om det!) och att du är mot kriget och för frihet samtidigt! så äckligt dubbelmoral kan du inte bli va? Du är mot kriget men samtidigt är du för kriget när det gäller att bekämpa ”talibaner” och ”befria” Afghanska kvinnor? du är mot kriget och samtidigt är du för den äckliga propagandan mot Islam? Du är mot kriget och samtidigt är du för det att man ska bekämpa de som vill ha Islam som en lagstiftning och vill att deras liv ska styras enligt Sharia? Hur mycket dubbelmoral, ignorans, arrogans och hat bär du i dig själv? får du inte ett dåligt samvete?? Bara undrar!!

  ”Ja, så resonerar en islamist. Ärligt talat tycker jag du är rätt äcklig med ditt hjärntvättade trams om en Gud”

  Äcklig är du och ditt tomt liv och ditt ateistiskt tankesätt !! och ja så resonerar en hjärntvättad äcklig dubbelmoral utanmoral ateist! känns det bra nu? GÖTT!
  Hoppas verkligen att du aldrig vägledas till sanningen, hoppas att du förblir så här hjärntvättad och så här fientlig mot sanningen tills du hamnar där du tillhör!!

  ”Hur många kyrkor finns i Sudiarabien? Varför sprängde talibanerna buddhastatyer? Mig veterligen gäller huvudduks-tvång även för turister i islamistiska länder som i Afghanistan och Saudiarabien. Eller har jag fel?”

  You tell me hur många kyrkor finns där så länge du ifrågasätter saken så säkert och är så kunnig och påläst! du säger till alla som läser det här hur många kyrkor finns där, jag vet inte. men en sak vet jag säkert och det är att det står tydligt och klart i Koranen att ingen ska tvingas till någon tro, alla människor är fria att tro vad de vill. och du anklagar mig att jag tar upp det som passar mig i en debatt? skrattande! se hur du gör det själv och skyller på mig! vilken hypocrite du är helt seriöst!! nu ska jag avslöja din äckliga dubbelmoral! svara på de här frågorna nu: vart finns den äldsa kyrkan kvar du som ”undrar”?? vart ligger Bayt Lahm? om du nu har någon aning om va jag snackar om??! vart levde majoriteten av judar innan uppfinningen av ”israel”? och vilken ras har de judarna? Vilket språk talade de?? om du svarar på de här frågorna så kommer du att skämmas djuuuupt!! fattar du?? skäms!!

  så lägg ner med din propaganda! du som är ”mot” kriget i Afghanistan och Iraq! LOL vi vet att kriget som pågår på nätet och på midier är mycket större än kriget som pågår på marken! Det handlar om att blåsa människors tankesätt och MIND!! och personer som du behövs! ni behövs som en del i den äckliga propaganda makinen, så tro fan inte att folk är dumma i huvudet och står bakom var enda som säger oh jag är mot kriget i Iraq! nej folk har börjat vakna till och vi blir mer och mer bara!!

  Jag har klart och tydligt resonerat att Islamiska lagar SHARIA verksällas inte på icke-muslimer men fortfarande babblar du nonsens! den finns helga platser som Masjed Alharaam där icke-muslimer inte kan gå och detta är en lag som Gud har förklarat för oss i Koranen. vi bestämmer inte av vår vilja uta vi lyder honom all mäktige. Budda statyn sprängdes därför att en del människor båda från Afghanistan och andra länder började samlas där och dyrka den, och detta är idolatry och är förbjuden i Islam och kallas Sherk och ska bekämpas därför att den vilseleder människor och korrupterar deras tro, liv och samhället i helhet. frihet för tro betyder inte att man ska sitta och titta att samhället korrupteras via felaktiga ideologier, de ideologier som strider mot Islam bekämpar vi och det är just därför att profeten Muhammad peace be upon him sändes till mänskligheten, för att vägleda mänskligheten till sanningen att den finns bara en Gud, den allmäktige som har skapat hela universum och allt. Och detta gäller er också, precis på samma sätt som ni gör i västländer och bekämpar ”islamiseringen” av samhället, bekämpar de som strider mot era lagar och normer! Så vi har samma rätt och gör samma sak! Men skillnaden är att era lagar har ni dragit ur er lust och tyck och gill men vi har fått våra lagar från Gud vår skapare och har bevis på det, en lagstiftning som aldrig förändras och vi står fast vid den tills den sista dagen på jorden! Och ingen kan ändra Koranen eller förstöra den, det har Gud lovat oss i Koranen.
  Jag tycker synd om er som inte kan se sanningen.. verkligen att Gud vägleder vem han vill och vilseleder vem han vill.

  ” Vi har visst en moral. En moral som handlar om att stå upp för de svaga. Oavsett om förtryckarna är nazister, islamister, kapitalister eller imperialister.”

  Ni har en moral? HAHAHAHAHAAA!!!! Herregud va löjligt!! Kolla vem snackar om moral!! LOL lilla vännen jag förstår att det känns tungt och ledande att erkänna det, men spit it out bara, majoriteten i de västländerna samhällen är utan någon moral whatsoever! Utan gränser! Beter sig värre än djur! Själviska och lustiga som äckel helvete! Det finns säkert goda människor med respeksfulla karaktär men de är väääääldigt få! Här i Sverige ligger ni ruuuuuunt hur fan ni vill och i princip med vem fan ni vill! Ni är ju fria eller hur?! Så sluta snacka om moral nu! Ni är sist att öppna munen när det gäller moral!!
  Men som sagt den finns goda människor och jag själv har två st sådana vänner, svenskar, good-hearted people, toleranta, humble och hjälpsamma och så snälla, inte konstigt att de är Kristna! Det står i Koranen att de som är närmast till oss Muslimer är de som kallar sig förföljare av Jesus peace be upon him, vi älskar Jesus och hans sanna förföljare, vi älskar Moses peace be upon him och hans sanna förföljare, ingen kan dividera oss! Men de andra dubbelmoral människor äcklas vi av!!

  ” Jag tolererar det jag tycker är bra och det jag tycker är dåligt tolerar jag inte. Talibaner och andra religiösa muppar som exempelvis George W Bush eller Göran Hägglund tycker jag är dåligt.”

  Du tolererar inte det du inte tycker är bra? Enligt vadå? Grundad på vadå?? Din lust?? Är du domaren här för oss och vi ska anpassa oss till dina lagar?? Om du är en så unik ignorant och bär en så stor hat inom dig mot religionen, är det då vårt fel att du inte gillar det du läser och hör och då vill du att världen ska anpassa sig till dina äckliga slutsatser??! Asså det var ju djuuupt dumt!! Tänk på det!

  ”ännu en gång: Jag är mot USA:s krig i Irak och Afghanistan.”
  ännu en gång du är en HYPOCRITE!!

  ” I den står det om det hot talibanerna utgör och hur de tvingar alla kvinnor att bära burka eller huvudduk. I Kabul är det dock fortfarande möjligt att för kvinnor att visa håret. Än så länge. Så länge talibanerna inte intar staden”

  alltså jag tänker inte slösa bort min tid och försöka få dig fatta hur ignorant du är, och jag ingen tid för att utbilda dig via kommentarer!! Så snälla du kan du väääänligen beställa en överstättning av Koranen och läsa igenom den? Och studera Islam? Ägna några dagar åt det, du LÄR DIG lite!! Och ångrar dig inte jag lovar!!

 14. Tack. Med sådana dårar som dig behöver man inte skriva några långa svar. Det räcker för läsaren av den här bloggen att själv se vilken skogstokig religiös dåre du är.

  Jag har koranen i bokhyllan. Bredvid Bibeln och Sveriges rikes lag. Men jag är inte så jävla blåst så jag går omkring och spränger statyer för att nån svettig snubbe i mellanöstern för över tusen år sen sagt att han har direktlänk till en gubbe bland molnen. Lika lite som jag går omkring och har ihjäl homosexuella bara för att det står i GT att det är rätt.

  Det är synd om dig och den lilla bubbla du slutit dig i. Tro du på fan och hans moster, men behåll det för dig själv. Man blir fan mörkrädd när man läser hjärntvättade stackare som dig.

 15. @loaderrorready

  ”Tack. Med sådana dårar som dig behöver man inte skriva några långa svar. Det räcker för läsaren av den här bloggen att själv se vilken skogstokig religiös dåre du är.

  Jag har koranen i bokhyllan. Bredvid Bibeln och Sveriges rikes lag. Men jag är inte så jävla blåst så jag går omkring och spränger statyer för att nån svettig snubbe i mellanöstern för över tusen år sen sagt att han har direktlänk till en gubbe bland molnen. Lika lite som jag går omkring och har ihjäl homosexuella bara för att det står i GT att det är rätt.

  Det är synd om dig och den lilla bubbla du slutit dig i. Tro du på fan och hans moster, men behåll det för dig själv. Man blir fan mörkrädd när man läser hjärntvättade stackare som dig.”

  Med detta inlägg bevisade du mig rätt, tack! Och det att du skriver så nedrande och förolämpligt om profeten Muhammad peace be upon him, och det att du förlöjligar vår skapare, allt detta är ju ett tydligt bevis på hur kraftigt mina inlägg har slagit igenom dig. Och hur obegränsad din ignorans, intolerans och hat är. Verkligen, jag tackar Gud att du avslöjat dig själv med dina egna händer! Allhamdu li Allah!

  Jag rekommenderade dig att läsa Koranen och utbilda dig eftersom dina inlägg tyder på att du är totalt ignorant och outbildad och hjärntvättad. Men så synd att du har allt du behover för att förstå och för att kunna se, du har allt detta hemma i din bokhylla men icke nytta!
  Gud vår skapare har beskrivit personer som dig i Koranen, ni liknar en åsna som bär massa bra böcker och annat värdefulla saker, men icke nytta till åsnan!! Verkligen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s