Ner med klassamhället!

The Revolution Will Not Be Televised

SVT-Debatt är ett pratprogram som ofta är helt värdelöst. Om det inte debatteras meningslösheter som vilken färg på läppstiftet Victoria ska ha på bröllopet eller nån politiker som petat sig i näsan,  så får folk inte komma till tals och man kacklar i mun på varandra som värsta hönsgården. Idag var det dock en annan nivå och handlade om det i media negligerade ordet klass. Tack vare Åsa Linderborg, Johan Ehrenberg och några till blev det ett trevligt avsnitt. Vi får nog också tacka de totala stolpskotten från högern som visade vilka virrpannor de är när det kommer till politik.  Sista ordet fick dock en medlem i Socialistiska partiet, vilket ju blir lite tutti on the frutti.

Programmet går i repris i morgon onsdag SVT2  16.50 och i SVT1 02:50, samt 08/05 i SVT2. Pallar du inte vänta till dess så klicka här: Debatt

Vi vill avslutningsvis påminna om onsdagens öppna möte i Malmö:

SOCIALISMEN ÄR FRAMTIDEN – KAMPEN ÄR NU!

Socialistiska Partiet i samarbete med Kvarnby Folkhögskola anordnar ett offentligt möte med Thomas Eisler från Enhedslistens Hovedbestyrelse. Thomas Eisler är också med i ledningen för Fjärde Internationalen och har därmed även kunskap om klasstrider och vänsterdebatt i länder som Tyskland, Grekland, Brasilien och Venezuela. Mötet blir i caféet på Röda Huset, Industrigatan 4 och börjar kl 18.30.

4 reaktioner på ”Ner med klassamhället!

  1. Väldigt trevligt avsnitt, även om det kändes orättvist. Vänsterns främsta debattörer uppbackat av ett helt gäng vänsterradikala i bakgrunden mot tre halvkassa högerdebattörer (om man ens räknar Blondinbella som en debattör). Hade nästan varit roligt om någon riktigt bra högerdebattör var där och kunde göra lite motstånd i alla fall. Men när man snackar klass vinner väl alltid vänstern, ändå.

  2. Åt helvete med röda packet!

    Ovanstående kommentar är inte ovanlig från desperata och desillusionerade högermän. Vi låter det stå kvar som ett exempel på hur man blir ip-bannad här på Röda Lund. Vi ses i Nangijala!

    /Röda Lund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s