8 mars i Lund

På internationella kvinnodagen 8 mars går nio organisationer i Lund ihop för arrangemanget ”Jämställdhet världen över”. Detta för att uppmärksamma och fira dagen ihop med så många lundabor som möjligt.

På Stortorget mitt i Lund bjuds det från klockan 17.30 till cirka klockan 19.00 på flera talare och musik i form av orkestern Röda kapellet och gymnasieskolan Spykens feministiska kör. Feministiskt initiativ Lund kommer att sälja rosa minisemlor till förmånligt pris, kvinnodagen sammanfaller ju i år med fettisdagen. Alla är varmt välkomna till Stortorget för att fira, lyssna, fika, umgås och samtala kring jämställdhet och kvinnors villkor och möjligheter, här hemma och ute i världen!

Vi som står för arrangemanget är Asylgruppen i Lund, Demokratisk vänster, Feministiskt initiativ, Hemlösas förening i Lund, Kvinnoforum, Kvinnojouren, Miljöpartiet, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Det är sällsynt att så många organisationer i Lund går ihop i en sak, men den 8 mars fyller vi Stortorget i några timmar.

Välkomna!!

Annonser

3 reaktioner på ”8 mars i Lund

  1. Hej i bloggen! Mycket intressant här. Bjuder in lite tjejer till denna sida som behöver en uppryckning. Så kan någon stå till tjänst och göra en insats är vi några som skulle bli mycket glada och tacksamma. https://www.flashback.org/f150

    Lennina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s