Vellingebornas diskreta charm

Istället för att skriva ett inlägg om de direkt äckliga vellingebor som inte kan stå upp för ett utsatt barn, så publicerar vi citat Anna Ankafrån debatt-sajten socialism.nu. Citaten fungerar dels som inlägg  i debatten, och dels som ventil för den fruktansvärda ilska som jag vet många där ute i vårt land känner. Vi tackar alla citerade:

”Det här är en sån fråga som i historiens ljus kommer se helt jävla vansinnig ut. En av de rikaste kommunerna i hela Sverige vägrar hjälpa ensamma, utsatta, fattiga barn. Nej, dom bara inte vägrar dom hyser även oro och HAT mot barnen.”

”Det är inte ens så att Vellinge inte vill ta emot flyktingbarnen. Vellinge motsätter sig att det privata företaget Attendo Care, på uppdrag av Malmö kommun, öppnar ett boende på Vellinges mark. Det skulle alltså inte kosta Vellinge en krona. De är mot att barnen vistas i kommunen!”

”Det här är i en helt egen liga. Vill man förvägra barn rätten till uppehälle, skola och rätten att existera. förtjänar man en egen plats i helvettet. Vad är det här för människor som inte vill hjälpa 10-åringar från Afghanistan, historien kommer döma dom, kanske inte om 10 år men det här kommer inte glömmas bort!”

”Fy fan alltså. Jag är ännu inte säker på om det tidningarna skriver är rätt. Min underliggande människokärlek lockar dom fram. Det kan väl inte vara så som tidningarna skriver. Kommer verkligen 100 människor för att opponera sig mot att barn ska slippa leva i områden som uppenbarligen är så illadäran att de flytt.”

”Ju mer man har desto mer har man att förlora, och ju mer man har att förlora desto hårdare kämpar man. När överklassens intressen hotas kommer deras sanna natur fram. Här i form av människofientliga yttringar på ett möte, i en annan situation i form av människofientliga automatvapen.”

”Vellinge kommuns analys av världsläget: ”Det kan inte längre vara ett kommunalt problem i Sverige att ta emot denna strida ström av tonårspojkar från oroshärdar i Asien och Afrika. Detta måste lösas på nationell nivå inom ramen för EU.”
Moderater har inga problem att bomba Afghanistan, men att ta ansvar för resultatet i form av föräldralösa barn på flykt får nån annan göra.”

”Sicka jävla grisar. Det är ett transitboende vilket innebär att barnen inte går i skolan, de gör det först när de får sin placering (med anledning av förklaringen om kostnad för skolgång). Jag har jobbat på ett av transitboendena i Malmö, det är traumatiserade unga killar som lämnat familj, syskon och släkt bakom sig, ibland är familjen död. Man blir så arg att det kokar. Helvete!”

SDS SDS2 SvD SvD2 AB AB2 AB3 Expressen

Bloggat: SvenssonKildén & ÅsmanJingeguerovardagliga… Röda MalmöMina reflektioner Arbetarperspektivannarkia

4 reaktioner på ”Vellingebornas diskreta charm

  1. Kanske Vellinge är ett gäng skurkar. Men det spelar ingen roll. Ingen ska få lura på kommuner det de inte vilal ha.

    Stå på er i Vellinge, och rösta rätt 2010.

  2. Vem fan vill ha våldtäktsmän, rånare mfl runt hörnet. Om du nu tycker så synd om stackarna så låt dom bo i ditt hem istället så kanske du själv får smaka på blattekuk nån dag. Det skulle sitta fint va? När du sover så vaknar du med en svart i röven.

  3. Ja, här har vi ett exempel på vår fina svenska folkstam. Vad tycker ni? Är det politiker som talibanen röstar på som vi vill ska styra detta landet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s